kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gwyneth Paltrow-Dümdüz saçlar

Ünlü yıldızlar bu saçlardan vazgeçemiyor

Saçları bir kadının en önemli aksesuvarıdır. Kendisine yakışan modeli buldu mu, bir daha kolay kolay vazgeçemez. Jennifer Lopez, Beyonce, Gwyneth Paltrow ve Kate Hudson gibi ünlü isimler de işte bu kadınlardan. Gwyneth Paltrow saçları dümdüz olmadan, Beyonce ise hacimli gözükmeden kendisini iyi hissetmiyor

Gwyneth Paltrow
Bir fırça yardımıyla şekil verin
Uzun, düz saçlar artık ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un değişmeyen imajı haline geldi. Saçlarının doğal hali hafif dalgalı olan Paltrow, "Saçlarım düz olduğunda, dış görünümümde en azından yarı yarıya başarıya ulaşmışım gibi hissediyorum" diyor. Saç stilisti Renato Campora, bu saç modelinin sırlarını anlattı.
* Nemi bir havluyla alınmış saçlarınıza köpük uygulayın ve daha sonra saç kurutma makinesiyle kurutun. Bu saçlarınızın parlamasını ve daha kolay şekil almasını sağlayacaktır.
* Saçınızı parçalara ayırın ve bir fırça yardımıyla kurutun. Saçınız ne kadar kıvırcıksa ayırdığınız parçaların da o kadar küçük olmasına dikkat edin.
* Saçınıza istediğiniz şekli verdikten sonra, görünümünü daha uzun süre koruyabilmek için üzerine, elektriklenmeyi önleyecek serum sıkın.

*GWYNETH PALTROW FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Beyonce
Bigudiler imdadınıza yetişecek
Beyonce her zaman hacimli saçları seviyor. Saç stilisti Kimberly Kimble, güzel şarkıcının saçlarının da kendisi gibi göz alıcı olmasına dikkat ettiklerini ve tercihlerini genelde hacimden yana kullandıklarını belirtiyor. İşte Beyonce'nin hacimli saçlarına sahip olmanın yolu...
* Elinize hacim veren köpük alın ve nemli saçlarınıza boylu boyunca köpük sürün. Bu saçlarınızın dalgalanmasını sağlar ve vereceğiniz şekli daha uzun süre dayanıklı kılar.
* Köpük sürdükten sonra saçlarınızı, saç kurutma makinesiyle kurutun. Daha sonra tutamlara ayırıp, kalın bigudilerle sarın. Saçlarınızın ön kısmını öne değil, arkaya doğru sarmaya dikkat edin.
* Tüm saçınızı bigudiledikten sonra sprey sıkın. 25 dakika sonra bigudileri açın ve saçlarınıza parmaklarınızla şekil verin.

*BEYONCE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Jennifer Lopez
Yüzünüzü gerer, sizi genç gösterir
Saç stilisti Ken Paves, Jennifer Lopez'e, bu saç modelini ilk kez 'The Wedding Planner' filminin setinde yapmış ve ünlü şarkıcı bu modelden çok memnun kalmıştı. Paves, geriye doğru taranıp toplanan bu saç modelinin, insanı daha genç gösterdiğini söylüyor. İşte bu modeli yapmanın basit yolu:
* Saçınızın düz gözükmesini sağlamak için yumuşak bir jöle kullanın. Ama doğal görünüm için jöleyi, saç diplerinizden bir santim mesafe bırakarak sürmeye dikkat edin.
* Saçınızı sımsıkı geriye doğru toplayın. İster topuz yapın, ister at kuyruğu; saçlarınızın ensenizi kapatmasını sağlayın. Aksi takdirde ensedeki kısa saçlar hoş bir görüntü yaratmayacaktır.
* Son olarak da saçınızın tamamına sprey sıkın. Bu özellikle kısa, tel tel saçların yapışmasını sağlayacaktır.

*JENNİFER LOPEZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Kate Hudson
Maşayla doğal görünüm sağlayın
Yumuşak, iri dalgalar; Kate Hudson'ın vazgeçilmezleri... "Kate, kendisine bohem bir hava veren bu saç modelini çok seviyor" diyen saç stilisti David Babai, güzel sanatçının saçlarını yaptıktan sonra mükemmel görünümünü bozmak için eliyle biraz karıştırdığını söylüyor. İşte Hudson'ın doğal saçlarına kavuşmanın basit yolu...
* Duştan sonra saçlarınız hafif nemliyken, çok sert olmayan bir spreyi, tüm saçınıza sıkın. Saç teliniz ne kadar kalınsa, o kadar az sprey sıkmaya dikkat edin.
* Saçınızı spreyledikten sonra elinize bir maşa alın ve saçlarınızı tutam tutam ayırıp maşa yardımıyla bukleler yapın.
* Maşayla işiniz bittikten sonra, bir saç serumu kullanın. Bu hem buklelerinizin daha güçlü olmasını sağlar, hem de saçınıza parlaklık verir.

*KATE HUDSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları