kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Spike Jonze, Catherine Keener ve Michelle Williams, 'Synecdoche'nin Cannes Film Festivali'ndeki galasında... Williams, Jonze ile bu filmde tanışmıştı.

Williams, Ledger'dan sonra yeniden aşık!

Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden Heath Ledger'ın eski nişanlısı Michelle Williams'ın yönetmen Spike Jonze ile aşk yaşadığı iddia ediliyor..
Şu sıralar 'Kara Şövalye' filminde canlandırdığı 'Joker' rolüyle gündemde olan ünlü aktör Heath Ledger'ın eski nişanlısı ve kızının annesi Michelle Williams, Ledger'ın ölümüyle birlikte hayatında yeni bir sayfa açtı.

MUTLULUĞU BULDU
Ledger'la ölümünden bir süre önce ayrılan ve kızları Matilda için ünlü aktörle dost kalan Williams, Ledger'ın ani ölümüyle şoka girmişti. Uzun süre kalbinin kapılarını kimseye açmayacağını söyleyen Williams, fikrini değiştirmiş olacak ki, güzel yıldızın adı yönetmen Spike Jonze ile anılmaya başladı. Birkaç hafta önce Jonze'nin Manhattan'daki evinden çıkarken görülen ikili, aralarındaki ilişkinin boyutuyla ilgili bir açıklama yapmasa da; Williams'a yakın kaynaklar Jonze sayesinde kötü günleri geride bıraktığını söylüyor. Jonze, bir dönem Sofia Coppola ile evliydi.
Haberin fotoğrafları