kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Crespo Cimbom dedi

Yeni Haber
Arjantinli ünlü yıldız en iyi teklifi sarı-kırmızılı ekipten aldığını açıklarken, Avrupa basını, "G.Saray; Olympiakos, Roma ve Sampdoria'nın arasından sıyrılıp Crespo'yu renklerine katmaya hazırlanıyor" diye yazdı...
Galatasaray'da çok heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, İnter'le yolları ayıran ve bonservisi elinde olan dünya yıldızı Hernan Crespo'yu renklerine katarak yüzyılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Adnan Polat, "Crespo imzaya hazır. Ancak çok para istiyor. Bu parayı veririz ama dengeleri bozmaktan korkuyoruz" demişti. Devam eden görüşmelerde anlaşmaya çok yaklaşıldığı, ünlü tangocunun birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek sözleşmeye imza atabileceği öğrenildi. Bu flaş gelişme, Avrupa basınında da geniş yer buldu.

Çıkan haberlerde Crespo'nun Galatasaray'ı seçtiği belirtilirken, Fransız internet sitelerinde , sarı-kırmızılıların 33 yaşındaki süper yeteneği transfer edebilmek için yoğun bir gayret gösterdiğini duyurdu. Haberde, Olympiakos, Roma ve Sampdoria'nın da Galatasaray ile birlikte bu transferde devrede olduğu, ancak en ciddi teklifin Galatasaray'dan geldiği ifade edildi. Gelişmeleri doğrulayan Crespo'nun da, "Birçok teklif alıyorum. Ancak Galatasaray beni daha çok istiyor. Önerdikleri rakam diğerlerine nazaran daha doyurucu. Görüşmelerimiz sürüyor" dediği öne sürüldü.

FOTOMAÇ