kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kuralı koyanlar nerede?

FATİH DOĞAN
Satışa çıkarılan Üzülmez, "Ben kuralları uyguladım. Kendi koydukları kurallara önce Sinan ağabeyin sonra da Ertuğrul hocanın sahip çıkması gerekirdi. Hocamın sessiz kalması beni üzüyor. Arkamda durmalarını bekliyorum" dedi..
Beşiktaş'ta İbrahim Toraman'dan sonra İbrahim Üzülmez de suskunluğunu bozdu. SABAH'a konuşan Üzülmez, "Ben kuralları uyguladım. İbrahim kardeşim bunu bilmesine rağmen terlikle geldi. Uyardım, ters cevap verdi. Orada daha sakin olabilirdim ama kurala uymayan ve 'sen ne karışıyorsun' diyen bir futbolcuya karşılık kaptan olarak görevimi yaptım. Sonuç itibariyle ben istenileni uyguladım. Orada uygulanan benim kuralım değildi. Kendi koydukları kurallara önce Sinan (Engin) ağabeyin sonra da Ertuğrul (Sağlam) hocanın sahip çıkması gerekirdi. Açıkcası Ertuğrul hocamın hala sessiz kalıp açıklama yapmaması da beni üzüyor. Otobüsten inerken bu kuralı isteyenlerin arkamda durmalarını bekliyorum. Kavgada taraf olduğum için cezaya 'evet' derim. Ama çifte standarda, görevi yaptığım için mağdur edilirsem, kimseye hakkımı helal etmem. Bir belirsizlik var ve bunu öğrenmek için Sinan ağabeyi aradım. Belki büyüğümüz olduğu için özür dileyecektim, belki durumumu soracağım. Fakat o telefonuma bile çıkmıyor!

"YÖNETİM ÇOK ACELE ETTİ"
Onurumla; gururumla bu formaya 8 yıl hizmet ettim. Bu takımda defalarca kavga gürültü yaşandı. Ama hiç bu noktaya getirilmedi. Cezaya boynumuz kıldan ince ama adaletsizliğe tahammül edemem. Yönetim aceleyle karar verdi. Başkandan özür dilerim" diye konuştu.