kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ERGUN BABAHAN

Darbe, SABAH ve iftiralar

Ergenekon soruşturmasını itibarsız hale getirmek için çırpınan bildik medya, bu kez SABAH'ın yeni patronajını bu işe bulaştırma işine soyundu.
Zavallı, utanç verici bir çaba.
Her çabaları öyle değil mi zaten.
Çalık Grubu'nun daha "darbe günlükleri", Ergenekon'lar, faili meçhul dalgaları yokken üstlendiği sosyal sorumluluk projesi...
Dönüp bakarsanız Türkiye'nin en önde gelen, itibarlı kurumlarının da aynı projede sponsor olduğunu görürsünüz.
Onun için her zaman yaptıkları kirletme, karalama çabaları burada sökmez, sökemez.
İsterlerse oturur kim Ayışığı, Sarıkız projelerini baştan beri biliyordu, kim darbe girişimlerinin göbeğindeydi konuşuruz.
Kimin "Sarı" lakaplı yönetim kurulu üyesi Ankara'da komutanlarla pazarlıklar yaptı, kimin patronu Ankara'da darbecilerle masaya oturdu açık açık tartışırız.
Darbeye altyapı hazırlamak için, medyayı darbeye destek vermeye ikna için Ankara'ya çağrılan M.Ö. kiminle yakın ilişkide, onu da konuşuruz.
Kim niye bugün Ergenekon'un ortaya çıkmasından telaş içinde, onu da konuşuruz.
Hrant Dink suikastından başlayarak, Türkiye'nin yakın geleceğine damgasını vurmuş cinayetlerde kim olayı örtbas edip hedef şaşırtma yollarına başvurdu onu da konuşuruz.
Herkesin darbeci sicilini ortaya koymaya hazırız.
Yüreğiniz yetiyorsa, çıkalım hangi medya grubu Ergenekoncu, darbeci, Türkiye'yi sadece bir kısım insana hak görüyor konuşalım.
SABAH sadece hukukun tek üstün güç haline geldiği, herkesin sandık sonucuna saygı duyduğu, AB üyesi olmaya layık bir ülke amaçlıyor.
Her türlü darbe girişiminin, her kanlı girişimin karşısında olmaya devam edecek.
SABAH'ın bu tavrı elbette onların darbeci, faşizan tavırlarını bütün çıplaklığıyla ortaya koyuyor.
Rahatsızlıkları bundan.

Ortada turnusol kağıdı işlevi gören bir olay var, aklı başında her insan bu kirli ilişkileri ortaya çıkarmak isteyenlerle, kirli ilişkilerin parçası oldukları için bu olayları örtbas etmeye çalışanları net biçimde görüyor.
Onun için pisliğinizi bize bulaştıramazsınız, lütfen başka kapıya.