kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ITANDJE

Itandje tamam

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, uzun süredir anlaşma zemini aradığı Liverpool'un kalecisi Itandje'nin işini bitirdi. Adnan Sezgin, "Itandje tamam. Kısa süre içinde resmi açıklama yapılacak" dedi..
Galatasaray, uzun süredir kadrosuna dahil etmeye çalıştığı Charles Itandje'yle nihayet anlaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin dün yaptığı açıklamada, Oyuncunun kendisiyle anlaştık; kulübü Liverpool'la da anlaştık. Kısa süre içinde resmi açıklama yapılacak ve Itandje 'Aslan' olacak" dedi. Transferin bu kadar uzamasının sebebini, menajerler arasında yaşanan problemlere bağlayan tecrübeli futbol adamı, "Itandje'nin menajeriyle diğer menajerler problem yaşadılar. Bu da işi uzattı. Ancak yapılan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Bugün yarın durum netleşecek" diye konuştu.

AYKUT POLEMİĞİ
Bu arada havaalanında bir taraftarın, "Aykut'tan memnunuz. Neden başka kaleci düşünüyorsunuz" demesi üzerine Sezgin, "Sen Itandje'yi oynarken gördün mü?" diye cevap verdi. Öte yandan Aston Villa'nın serbest kalan Danimarkalı kalecisi Thomas Sorensen, "Galatasaray benimle ilgileniyor. Menajerimlee görüşüyorlar" dedi Tecrübeli file bekçisi sarı-kırmızılı kulüple kesin anlaşmaya varmadıklarını ve arada halledilmesi gereken problemler olduğunu söyledi.