kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Marcos Senna

Planlar alt üst oldu

DENİZ DERİNSU
Son yabancı hakkını kaleci için kullanmayı düşünen F.Bahçe, Aurelio gidince buradaki boşluğu doldurmaya yöneldi. Hedefteki ilk isim Villarreal'den Senna ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Planlar alt üst oldu
Aurelio'nun Real Betis'le sözleşme imzalaması, Fenerbahçe'nin transfer planlarını alt üst etti. Sarı-lacivertli yönetim bir iki gün öncesine kadar yabancı bir kaleci almanın hesaplarını yapıyordu. Ancak sambacının gidişi bir anda bu bölgede çok büyük bir boşluk doğurdu. Teknik direktör Aragones'in de bu oyuncunun kaybedildiğinin kesinleşmesinin ardından yönetime, "Şartları zorlayarak, Aurelio'nun yerine orta sahaya mutlaka yeni bir oyuncu almalıyız" dediği öğrenildi. Bunun üzerine kaleci planları rafa kaldırıldı ve orta saha için arayışa başlandı. Bu konuda Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk isim İspanya Milli Takımı'nın ve Villarreal'in Brezilya asıllı orta sahası Marcos Senna... Ancak bu oyuncunun maliyetinin de hayli yüksek olduğu ve Fenerbahçe'yi çok zorlayacağı bildirildi.

ÜLKER DESTEĞİ İDDİASI
Kulübüyle 2011'e kadar geçerli olan sözleşmesindeki serbest kalma bedeli 36 milyon euro... Ancak şu andaki piyasa değeri 15 milyon euro civarında görünüyor. Güiza transferinde maliyetin 10 milyon euroluk kısmını Ülker'den aldığı iddia edilen F.Bahçe, Marcos Senna gibi bir yıldızı kadrosuna katmak için ekonomik açıdan zorlanacak gibi görünüyor. Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen bir başka isim ise Liverpool'un yıldızı Xavi Alonso. Yönetimin Deivid'in sözleşmesini iptal edip Alonso'yu almak için çalışmalara başladığı iddia edildi.