kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Daha önce hem kadın hem erkektim

Önceki gün Gülben Ergen'in 'Sürpriz' programına katılan Seda Sayan, eşi Onur Şan ile ilgili tüm sorulara yanıt verdi. Sayan eşinin kendisine kadın olduğunu hissettirdiğini söyledi..
Yeni evli Seda Sayan önceki gün Gülben Ergen'in atv'de yayınlanan 'Sürpriz' programına katıldı. Gülben Ergen'in tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan sanatçı eşi Onur Şan ile bir türlü tatil yapmaya fırsat bulamadıklarını ve bu yüzden yaz aylarını tatil havasında geçirebilmek için teknede kaldıklarını söyledi.

YENİ EVLİ KADINIM
Geçen hafta eşi ile Bodrum'da çekilen sarmaş dolaş fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasına tepki gösteren Sayan, "Eşimin kulağını ısırırken fotoğraflarımı çekmişler. Yeni evli kadınım. Tabii ki ısıracağım" dedi. Yapılan araştırmalarda 'En Güvenilir Kadın' çıktığının altını çizen Sayan herkese iş bulabilmek için başlattığı ve 'Orkide Harekatı' adını verdiği çalışma ile işsizliğe son vereceğini söyledi. Sayan "Tüm işadamlarına ulaşıyorum, 'verin ürünlerinizi biz satalım' diyorum. Bu 'Orkide Harekatı' uzun yıllar sürecek" dedi.

ŞİİRİ DİNLERKEN DUYGULANDI
Gülben Ergen'in Seda Sayan'a sürprizi ise, Onur Şan'ın, eşi için 'Ben Sana Mecburum' adlı şiiri okuması oldu. Seda Sayan eşine olan aşkını ise şu sözlere açıkladı: "Kurban olurum onu doğurana. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Ben bugüne kadar hem erkek hem de kadındım. Şimdi sadece kadınım..." Programın diğer konukları ise İsmail YK, Oya Germen ve Mehmet Coşkundeniz oldu.
Haberin fotoğrafları