kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Kocaeli'nin yıldızı Jestrovic
KOCAELİSPOR, Kızılyıldız'ın forveti Nenad Jestrovic'i transfer etti. Sağlık kontrolünden geçirilen yıldız oyuncu 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Jestrovic, Anderlecht'te oynadığı dönemde 100 maçta 61 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Kayseri'nin forveti Torino'dan

İTALYA'DA forvet aradığı bilinen Kayserispor'un Torino'nun Hırvat forveti Sasa Bjelanovic ile anlaştığı iddia edildi. Torino'nun internet sitesinde Kayserispor ile anlaştığı belirtilen Bjelanovic 29 yaşında ve 1.88 boyunda. İtalya'da Chievo, Ascoli ve Genoa gibi ekiplerde forma giyen Hırvat oyuncu, geçen sezon Torino'da oynadığı 19 maçta gol atamadı.

Bilal G.Birliği'ne imza attı
GENÇLERBİRLİĞİ, Alman ekibi Hertha Berlin'de forma giyen Bilal Çubukçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan Denizlispor, Beninli forvet oyuncusu Christian'ı Bank Asya 1. Lig ekibi Kartalspor'a kiralık olarak gönderdi.

Ankaragücü Kirita'yı gönderdi
ANKARAGÜCÜ, takımda kaptanlık yapan Rumen futbolcu Stelian Kirita ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetti. 31 yaşındaki oyuncunun, Kocaelispor ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Doping kullandı, 2 yıl ceza aldı
PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Diyarbakırsporlu futbolcu Sinan Turan'a doping içeren madde kullandığı gerekçesiyle iki yıl müsabakalardan men cezası verdi. Sinan'ın 16 Mayıs tarihinde BJK İnönü Stadı'nda oynanan Eskişehirspor- Diyarbakır Bank Asya 1.Lig play-off maçında doping kullandığı tespit edilmişti.

TFF 2 ve 3.Lig grupları belirlendi
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2008-09 sezonu için gruplar belli oldu. Futbol Federasyonu dün yaptığı toplantıda, yeni sezon için TFF 2. Lig'de 5 grupta 54 takımın, 1, 2, 3, ve 4. gruplarda 11, 5. grupta ise 10 takımın yer almasına karar verdi. TFF 3. Lig'de 1, 2, 3 ve 4. gruplar 10, 5. grup 11 takımdan oluşacak.