kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Delgado'nun arkadaşlarına su kovasıyla yaptığı şaka objektiflere böyle yansıdı.

Kaptan dümende

FATİH DOĞAN / VAHAP HACIOĞLU
Beşiktaş'ta birinci kaptan olan Delgado, bu görevi aldıktan sonra başka bir kimliğe büründü. Yıldız oyuncu takıma pozitif enerji vermek için elinden geleni yapıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kaptan dümende
Beşiktaş'ın 24 yaşındaki Arjantinli futbolcusu Delgado kaptanlık görevini aldıktan sonra ayrı bir havaya büründü. Kaptanlar İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in Avusturya kampının birinci gününde kavga etmesinden sonra siyah beyazlı yönetimin kaptanlık görevine getirdiği Delgado takım içinde artık başka bir kimlikte. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ve tüm arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Arjantinli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan olumlu puan aldı. Delgado kaptan olduktan sonra yıldız futbolcuda göze batan değişimler şunlar oldu:

* DELGADO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


TAKIMLA TOPLANTI YAPTI
1- Medya ile ilişkilerini daha sıcak hale getirdi. Eskiden basın mensuplarına mesafeli yaklaşıyordu. Çok fazla konuşmuyordu.
2- Takımda genç futbolcular ile yakından ilgilenmeye başladı. Örneğin önceki günkü idmanda Aydın ve Can Erdem sakalaşıp güreş tuttu.
3-
İdman sonrası neşeli hareketleri ve bunun yansıması olarak şok havuzundaki fotoğraflarıyla sempatik kareler verdi. Bu tür görüntüleri geçen sezon çok fazla değildi; hatta hiç yoktu.
4- Başta Mert Nobre ve Cisse olmak üzere yabancı arkadaşlarına daha fazla zaman ayırıyor. Onlarla sık sık biraraya gelmeye başladı.
5- Takım arkadaşlarıyla toplantı yapıp 'Herkes kurallara uysun. Bizim örnek bir takım olmamız gerekiyor. Bu da kurallardan ve çok çalışmaktan geçiyor' diye toplantı yaptı.

TÜRKÇE ÖĞRENMEYE BAŞLADI
6- Türkçesini ilerletmek için yeni tercümanından özel dersler almaya başladı. 6 ay içinde "Türkçe'yi öğreneceğim" açıklamasını yaptı.
7- Teknik kadro ve menajer Sinan Engin ile sık sık biraraya gelmeye başladı. Takımın sorun, sıkıntı ve isteklerini anlatıyor. Mesala önceki gün takıma alışveriş için izin verilmesini sağladı. Beşiktaş'a daha sıkı bağlandı.