kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Ankara Emeklilik Hollandalı oldu
HOLLANDA merkezli sigorta şirketi Aegon, Ankara Emeklilik'i satın alma işleminin tamamlandığını açıkladı. Aegon ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı arasında, Türkiye'de hayat sigortası ve bireysel emeklilik branşında faaliyet gösteren Ankara Emeklilik Anonim Şirketi'nin, Aegon tarafından satın alınmasına yönelik anlaşma şubat ayında imzalanmıştı. Şirketin adı Aegon Hayat ve Emeklilik olarak değiştiriliyor. Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Aegon Orta ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gabor Kepecs, yeni grup stratejilerinin gelişmekte olan pazarlarda büyümek olduğunu belirterek, "Ankara Emeklilik'in satın alımı bu stratejinin çok önemli bir parçasıdır" dedi. Kepecs, gelecek beş yılda Orta ve Doğu Avrupa bölgesindeki satın almalara 1 milyar Euro bütçe ayıracaklarını söyledi.

Sanko, villalarla konut işine girdi
TÜRKİYE'DE bir biri ardına milyonlarca dolarlık yatırımlara imza atan Sanko Holding, konut sektörüne girecek. 12 sektörde faaliyet gösteren Sanko Holding, tekstil, inşaat, finans, sağlık, eğitim, ambalaj, enerji, gıda, iklimlendirme, bilişim, iş makinası ve yat inşa sektörlerinin yanında konut sektöründe de yatırım yapacak. Gaziantep'te Serince bölgesinde 550 dönümlük arazi üzerinde 3 katlı villalar yapacak olan Sanko Holding, başka konut projelerine de imza atacak. Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı açıklamada, şu anda 12 sektörde faaliyet gösterdiklerini ve 15 bin kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, konut sektörüne de giriş yaptıklarını söyledi.

TTNet, ADSL fiyatlarını indirdi
YÜZDE 94 pazar payı ile Türkiye'nin en büyük internet erişim sağlayıcı şirketi olan TTNet, hızlı internet (ADSL) ücretlerinde indirime gitti. TTNet, ADSL hizmetini yeni almaya başlayacak kullanıcılarına tanıtım ve teşekkür mahiyetinde, aylık hizmet ücreti fiyatlarını 15.99 YTL'ye kadar düşüreceğini açıkladı. Şirket bağlantı ücreti olan 29 YTL'yi de "O da ikramımız olsun," diyerek almayacağını duyurdu. Yeni abone olanları kapsayan bu kampanya mevcut abonelerde geçerli olmayacak. Kampanya dahilinde, en düşük bağlantı seçeneği olan 4 GB kotalı 1 Mbit'lik bağlantının aylık ücreti 2008 boyunca 15.99 YTL'ye, en yüksek bağlantı seçeneği olan 4 Mbit'lik sınırsız bağlantının aylık ücreti 2008 sonuna kadar 47.99 YTL olacak. Fiyatlar kablolu veya kablosuz modemle birlikte değişiyor.