kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güiza, Fenerbahçeli olması halinde 15milyon euroluk bonservis bedeliyle sarı-lacivertli kulübün tarihindeki en pahalı transfer olacak. Daha önceki en pahalı isim 7 milyon poundluk bonservisiyle Anelka'ydı.

Güiza'yı getirecekler

OĞUZ YÖRÜK
F.Bahçe'de asbaşkanlar Mosturoğlu, Yalçın ve Uslu, İspanya'da. Üçlünün amacı, Güzia'nın işini bitirip İstanbul'a birlikte dönmek..
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, Dani Güiza'nın transferini bitirme noktasına getirdi. Sarı- lacivertli kulüple daha önce anlaşma sağlayan İspanyol golcünün kafası, Avrupa Şampiyonası'nın ardından İngiliz kulüplerinden aldığı tekliflerle karışmıştı. Ancak bu noktada devreye Güiza'nın, milli takımdan hocası Luis Aragones girdi. Geçen sezon La Liga'da gol kralı olan öğrencisini ikna eden Dede, transferi imza aşamasına getirdi.

BUGÜN İMZA, SONRA İSTANBUL
Bunun üzerine asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu, Neşet Yalçın ve Mahmut Uslu, İspanya'ya gitti. Üç yönetici, İspanya'da bugün Güiza'ya sözleşme imzalatacak ve sonra beraber İstanbul'a gelecekler. 4 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon euro ücret alacak olan Güiza İstanbul'daki imza töreni sonrası Avusturya kampına katılacak.