kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BAS GAZA BEŞİKTAŞ... Sivok ve Zapotocny, SABAH için motosikletle özel pozlar verirken iddialı da konuştular: "Beşiktaş bu sezon gaza basacak."

Biz takımın savaşcısıyız

FATİH DOĞAN / VAHAP HACIOĞLU
Beşiktaş'ın Çekleri Sivok ve Zapotocny, Türk medyasında ilk kez SABAH için biraraya geldiler: "Bu takım için savaşıp, kazanacağız." ..
Beşiktaş'ın Çek transferleri Tomas Sivok ve Tomas Zapotoncy, Türk medyasında ilk kez SABAH'a konuştular. Udinese'den transfer edilen iki futbolcu da Beşiktaş Kulübü'nü tercih ettikleri için çok mutlu olduklarını söylediler. Söze ilk başlayan isim Zapotocny oldu. Çek yıldız, "Beşiktaş'ın Çek oyuncularla orta Avrupa futboluna dönmesinin eminim kendince bir sebebi vardır. Brezilyalı futbolcular, daha teknik ama biz daha savaşçı ve takım oyunu oynayan bir anlayışa sahibiz. Ertuğrul Sağlam bu konuda ilk geldiğimizde bizi çok şaşırtan ifadeler kullandı. Sağlam, bireysel yıldızlardan ziyade takımın yıldızlaşmasını istiyor ve bu da bizim fikirlerimizle aynı. Bu bizi çok şaşırttı ve mutlu etti. Şampiyonlukları yıldızlar değil iyi takımlar kazanır" dedi.

SİVOK: İYİ ANLAŞIYORUM
Takımla çok iyi anlaştığını söyleyen Tomas Sivok ise, "Hem İtalyanca, hem İngilizce biliyorum. Kaptan Delgado ve İngilizce bilen tüm arkadaşlarla iyi şekilde anlaştık. Holosko da bize çok yardımcı oluyor. Beşiktaş'ı tercih etmemin nedeni ise şöyleydi: En hızlı ve net teklifi yaptı. Benim istenmem, ihtiyaç duyulmam önemli. Beşiktaş'ı tanıyorum daha küçük yaşlarda genç takımlarda Beşiktaş'a karşı oynadım. Türkiye'de birçok futbolcuyu tanıyorum. Beşiktaş, Avrupa Kupaları'nda oynayan ve tanınan bir takım. Mert Nobre ile geçen idmanda F.Bahçe'de iken karşı karşıya oynadığımız günleri konuştuk" ifadesini kullandı.

4 YILDIR MİLLİ TAKIMDAYIM
Uzun zamandır Çek Milli Takımı formasını giydiğini belirten Sivok sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 3-4 yıldır milli takımda oynuyorum. Benim mevkiimde Rosehnal vardı. Oynamam için yapılması gereken bir değişiklik durumu olmadı. Çünkü oynayan arkadaşımız görevini çok iyi yapıyordu. Beşiktaş'ın beni defanstaki problemlerden dolayı transfer ettiğini biliyorum. Takımın iyi bir parçası olacağımı düşünüyorum. Bir takım oyuncusuyum ama bireysel olarak da en üst düzey katkıda sağlamaya çalışırım."