kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Liverpool, Peter Crouch'ı sattı
LİVERPOOL, Peter Crouch transferi konusunda Portsmouth ile 11 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. İki İngiliz kulübünün anlaşmasının ardından 2.02'lik forvet Crouch'ın da Portsmouth ile görüşüp anlaştığı ve resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı öğrenildi.

Barça'da Laporta direkten döndü
BARCELONA Kulübü'nde yönetime muhalif bir grup üye tarafından sunulan önerge dün oylandı. Yaklaşık 120 bin üyesi olan Barcelona'da oy kullanan 39 bin 389 üyenin yüzde 60 'evet', yüzde 37'si 'hayır' oyu kullandı. 'Evet'lerin kazanmasına rağmen kulüp yönetmenliği gereği yüzde 66.6'lık oran elde edilemediğinden önerge geçersiz sayıldı. Sadece 2 bin 387 oyla kurtulan başkan Juan Laporta, "Yasal süre olan 2010 yılına dek ben ve yönetimim görevdeyiz. Bu tatlı bir yenilgidir ama değişim mesajını aldık" dedi. Önergeyi sunan grubun lideri Oriol Girant ise, "Eğer ben başkan olsam istifa ederdim" diyerek Laporta'yı eleştirdi.

Potada çeyrek finale çıktık
ADANA'DA devam eden Tekerlekli Sandalye Basketbol 22 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası B Grubu'nda Belçika'yı 75-55 yenen Türkiye, grup birincisi olarak çeyrek finale yükseldi. İlk yarıyı 43-32 önde kapatan Milliler, Belçika'nın öne geçme çabalarını, salonu dolduran seyircilerinin de desteğini arkasına alarak sonuçsuz bıraktı. Bu arada, İngiltere Milli Takımı'nın, büyük yaşta oyuncu oynattığı için, oynadığı tüm maçlarda 20-0 hükmen mağlup sayıldığı bildirildi.

Ankaragücü yeni sezonu açtı
BAŞKENT ekibi 2008-09 sezonu için dün akşam Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle top başı yaptı. İdmanı yönetim kurulu üyeleri ile 100 kadar taraftar da izledi. Yeni transferler antrenmanda yer alırken, Bebbe sezonun ilk çalışmasına katılmadı. Bu arada teknik direktör Hakan Kutlu bu sezon yardımcılığına kendisini gibi eski Ankaragücülü futbolcu olan Gökmen Barış'ı getirdi.
Haberin fotoğrafları