kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pazar günü vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı son yolculuğuna futbol dünyası göz yaşları içinde uğurladı.

Futbolu yeniden birleştirdi

SÜLEYMAN GÜLTEKİN
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenazesinde futbol dünyası eski başkanlar Ulusoy ve Bıçakcı'dan Erzik'e, teknik adamlardan futbolculara biraraya geldi ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Futbolu yeniden birleştirdi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenazesi futbol dünyasını biraraya getirdi. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan bir temsilci, eski TFF Başkanları Haluk Ulusoy ve Levent Bıçakcı, kulüp başkanları, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve teknik heyet, sporcular ve teknik direktörler katıldı. FIFA Başkanı Sepp Blatter, UEFA Başkanı Michel Platini, Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu adına ayrı ayrı olmak üzere cenaze için çok sayıda çelenk gönderildiği gözlendi. Blatter, FIFA'nın internet sitesinde yayınladığı mesajda "Engin tecrübesi ve teknik bilgisini, futbolu geliştirme adına gösterdiği kararlılığı ve eşsiz kişiliğini unutmayacağız. Futbola bıraktığı mirasın yaşayacağına inanıyorum. Bu başarılı lideri, insani vasıflarıyla futbolda iz bırakan harika insanı güzel hatıralarla anacağız" ifadesini kullandı.