kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray'ı savundu

Sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için Leeds United taraftarlarının tepkisini çeken Kewell, "8 sene önce yaşanmış bir olay için G.Saray suçlanmamalı" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
G.Saray'ı savundu
Galatasaray'ın yeni transferi Harry Kewell, Leeds United taraftarlarının kendisine gösterdiği tepkinin yersiz olduğunu söyledi. 2000 yılında iki takım arasında İstanbul'da oynanan maçın öncesinde çıkan olaylarda iki İngiliz'in hayatını kaybettiğini hatırlatan Leeds taraftarları ünlü futbolcunun transferine tepki göstermişlerdi. Kewell ise, "Ölen Christopher Loftus ve Kevin Speight'ı unutmayacağım. Galatasaray'da 19 numarayı seçmemin sebebi Leeds'e olan saygım. Çünkü Leeds'de ilk onbirde oynamaya başladığımda 19 numarayı giyiyordum" şeklinde konuştu. 8 yıl önce yaşanmış trajik bir olaydan dolayı Galatasaray'ı suçlamanın yanlış olacağını savunan Avustralyalı yıldız, "Yine de herkes istediğini düşünebilir. Kimse kararlarımı onaylamak zorunda değil. Ancak biz de aldığımız karardan sonra rahat bırakılmak istiyoruz" dedi.

HASAN ŞAŞ SAKATLANDI
Öte yandan Galatasaray'ın dün yapılan idmanında Hasan Şaş bir ikili mücadelede sakatlandı. Hasan'ın durumu bugün çekilecek MR sonrası netleşecek. Bu arada sarı-kırmızılı ekip 15 günlük kamp dönemi için perşembe günü Almanya'ya gidecek.