kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fatih Terim yanlış yaptı

Yeni Haber
Usta kalem Hıncal Uluç Milli Takınlar teknik direktörü Fatih Terim'i eleştirdi. Uluç "Fatih Terim yanlış yaptı. Ben şimdi çıkıp diyelim ki Kanal Türk Televizyonu'nda "Sabah'tan ayrılıyorum, veda ediyorum" dersem, bir daha kimse beni Sabah'a döndüremez. Hıncal Uluç'un güvenilirliği odur" dedi.

Uluç köşesinde şunları yazdı;

İstifa edeceğini açıklayan Fatih Terim 2012 yılına kadar Milli Takım'ın başında kalıyor. Bazı çevreler maaşını da artırdı söylentilerini ortaya attı. Siz ne düşünüyor sunuz? Fatih Terim yanlış yaptı. Ben şimdi çıkıp diyelim ki Kanal Türk Televizyonu'nda "Sabah'tan ayrılıyorum, veda ediyorum" dersem, bir daha kimse beni Sabah'a döndüremez. Hıncal Uluç'un güvenilirliği odur.

Ama televizyonda öyle konuşacağım, buraya gelip bütün arkadaşlarımla, sekreterimle, korumamla bu kattaki dostlarımla vedalaşacağım "Allah'a ısmarladık arkadaşlar" diyeceğim, hatta oturup veda mektubu yazacağım, ondan sonra geri döneceğim! Sonra diyecekler ki "Ahmet Çalık kimbilir önüne neler yığdı?" ki böyle bir şey almamış olsam bile insan doğal olarak böyle düşünür. "Kim bilir neler ödediler, neler vadettiler, el altından, el üstünden" bilmem ne!

* YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...