kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Skibbe'den transfer sinyali

Yeni Haber
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, perşembe günü Almanya'da başlayacak kamp çalışmasının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Skibbe, şu an kendileriyle çalışan oyuncular ile sonradan katılacak grubu Almanya'da uyumlu bir hale getireceklerini belirtti.

Şu an çalışan oyuncuların yaklaşık 6 hafta tatil yapmalarına karşın, milli takımlar nedeniyle sonradan gelecek oyuncuların ise yalnızca 2,5 hafta tatil yapma şansı yakaladığını ifade eden Alman çalıştırıcı, şunları söyledi:

''Almanya'da birlikte çalışmaya bayladığımızda her iki gurubun fiziki durumu da aşağı yukarı denk olacak. Öncelikli hedefimiz ilk resmi maçımız olan Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına kadar uyumlu bir grup yaratmak. Öyle zannediyorum ki bunu da başaracağız.''Takımdaki genç oyuncuların performansını övmeyi sürdüren Skibbe, İrfan ve Semih'i Almanya kampına götüreceğini, Genç Milli Takım'da olmaları nedeniyle takıma henüz katılmayan 2 oyuncunun da yine Almanya'da olacağını aktardı.

''Aramızda çok yetenekli gençler var'' diyen Skibbe, ''Bu bir hoca için, teknik direktör için mutluluk verici. Sadece yetişkin ve tecrübeli oyuncular değil, gelecek vaat eden gençlerin de olması her hoca için bir avantaj'' diye konuştu.

Michael Skibbe, transfer çalışmaları için ise ''Görüşmeyi sürdürdüğümüz bir kaç oyuncu var. Kamp dönemi sonuna kadar sanıyorum görüşmeler tamamlanmış olur'' derken, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar takımdaki tüm sakatların da düzelmiş olmasını beklediğini sözlerine ekledi.