kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kaya geri döndü

Takımın başına Ergin Ataman'ı getirdikten sonra birbiri ardına transfer bombaları patlatan Efes Pilsen eski oyuncusu Kaya Peker'i de kadrosuna kattı..
Yeni sezona şampiyonluk hedefi koyan ve takımın başına Ergin Ataman'ı getiren Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen transfer bombalarına bir yenisini daha ekledi. Şimdiye kadar Sinan Güler, Charles Smith, Bootsy Thornton, Milos Vujanic'i alan lacivertbeyazlılar, eski oyuncusu Kaya Peker'i de kadrosuna kattı. Aralıksız 6 yıl formasını giydiği Efes Pilsen'den 2006'da ayrılıp İspanyol TAU Ceramica'ya giden, geçen sezon ise Beşiktaş Cola Turka'da başarılı bir sezon geçiren Kaya, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayarak yuvasına geri döndü.

'TAKIMA GÜÇ KATACAK'
Transferle ilgili konuşan Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Kaya Peker'in takıma büyük güç katacağını belirterek, "Birlikte şampiyonluklara imza attık. İnanıyorum ki bu yıl da şampiyon olacağız" şeklinde konuştu. 2.08 metre boyunda ve 28 yaşındaki tecrübeli pivot, geçtiğimiz sezon ligde 35, ULEB Avrupa Ligi'nde ise 15 karşılaşmada forma giydi.