kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GÖKHAN ZAN

Gökhan Zan'a acil çağrı

Toraman'ın kadro dışı kalması üzerine yönetim hala sözleşme yenilemediği diğer stoperi Gökhan Zan'ın işini bir an önce bitirmek için harekete geçti. Milli futbolcuya tatilden dön çağrısı yapıldı..
Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in kadro dışı kalması üzerine yönetim hala sözleşme yenilemediği Gökhan Zan'ın işini bir an önce bitirmek için harekete geçti. Stoper Toraman'ın gitmesi üzerine milli futbolcu bir anda kıymete binerken, tatilde olan Gökhan Zan'a acil çağrı yapıldı. Siyah beyazlı yönetim, Gökhan Zan ile bir an önce sözleşme imzalayıp yıldız futbolcunun Avusturya kampına katılmasını istiyor. Gökhan'ın menajeri Ceylan Çalışkan da dün, "Beşiktaş ile görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Bir kaç gün içinde sözleşme yenileriz. Biz her zaman önce Beşiktaş'ı düşündük. Görüşmeler iyi" dedi.

CEM YİNE GÜNDEMDE
Öte yandan daha önce ismi gündeme gelen Mattersburg'un futbolcusu Cem Atan için yöneticiler yeni bir girişimde bulunacak. 9 Temmuz'da takımının Salzburg'la olan maçını izleyecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, Cem Atan'a son bir teklifte bulunacaklar.