kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Her gün Bayram!

lDENİZ DERİNSU
F.Bahçe'nin opsiyon hakkıyla sözleşmesini uzattığı Aurelio hakkında transfer haberleri bitmek bilmiyor. Kaynak ise 'komisyon' derdindeki menajer Tutumlu..
- Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak

- Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek

- Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok

- Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek

F.Bahçeli Aurelio konusunda her gün yeni bir senaryo ortaya atan menajer Bayram Tutumlu, şimdi de İspanya'dan Real Betis'i gündeme getirdi. Geçen sezonun devre arasında Valencia'nın Aurelio'yu alacağını söyleyen Tutumlu, o dönem İspanyol takımını çalıştıran Koeman'ın sambacıyı çok istediğini belirtiyordu. Ama Valencia, F.Bahçe'nin istediği parayı vermedi; transfer yattı. Tutumlu daha sonra Laudrup'un hangi takıma giderse Aurelio'yu da götüreceğini açıkladı. Ama Laudrup da boşta. Tutumlu, F.Bahçe'nin sözleşmedeki bir yıllık opsiyonu tek taraflı kullanamayacağını söyledi.

OPSİYON HAKKI VARMIŞ!
Ama sarı-lacivertli kulüp bu hakkını kullandı ve federasyona da onaylattı. Kulüp, Aurelio'nun 1.150 milyon dolar olan ücretini 2 milyona çıkarmayı; Tutumlu'ya da 700 bin dolar vermeyi önerdi. Ama Tutumlu, Aurelio'ya 3, kendisine 1 milyon dolar isteyince görüşmeler durdu. Ardından Real Betis gündeme geldi. Ama İspanyol basınındaki haberlere göre Betis, Aurelio için 1.150 milyon doları vermeye bile yanaşmıyor. Bu da, "Tutumlu, komisyon için sürekli transfer haberi yayıyor. Ama ortada F.Bahçe'den daha iyi şartları sunan bir kulüp yok" yorumlarını beraberinde getirdi.
Haberin fotoğrafları