kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Marsel İlhan şampiyon oldu
MİLLİ tenisçi Marsel İlhan, ITF Uluslararası Tenis Turnuvası'nda çiftlerde şampiyon oldu. Taçspor Kulübü kortlarındaki turnuvada İlhan, partneri Özbek Arsen Asanov ile, finalde Riccardo Ghedin (İtalya)- Jiri Krkoska (Çek Cum.) çiftini 6-4 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu. Milli tenisçimiz teklerde finalinde de bugün Alman Sebastian Riecshick ile karşılaşacak.

"Hakemlere destek olalım"
TÜRK Diş Hekimleri Derneği'nin davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Alman hakem Markus Merk, Türkiye'nin, hakemlerine güvenmesi gerektiğini söyledi. Merk, Türk hakemlerin uluslararası alanda görev alamamasıyla ilgili soruya, "Ne yazık ki geçtiğimiz 10 yılda Türk hakemlerini uluslararası alanda göremedik. Bunun açıklanması ve herkesin hakemlere destek olması gerekiyor" dedi.

Zengin Belediye'de kaldı
İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor, bonservisi F.Bahçe'nin elinde olan Kerim Zengin'i 1 yıllığına yeniden kiralık olarak transfer etti. Hem sarı-lacivertli takım hem de futbolcu ile anlaşan turunculacivertliler, dün düzenlenen törenle Kerim'e imza attırdı. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Okan Buruk'un ardından Kerim ile de anlaştıklarını belirterek, "Sezona iddialı gireceğiz" dedi.

Vucko Eskişehirspor'da

SÜPER Lig'in yeni takımı Eskişehirspor, Luka Vucko'yu renklerine bağladı. Es-Es ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat stoper, "Başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Vucko'nun Hırvatistan Genç Milli Takımının kaptanlığını yaptığını belirterek, takıma büyük yarar sağlayacağına inandıklarını söyledi.

İngiltere GP'de pist değişikliği
FORMULA 1'de sezonun 9. yarışı olan İngiltere Grand Prix'si, 2010'dan itibaren Donington Park pistinde yapılacak. Uluslararası Otomobil Sporları Federasyon Başkanı Max Mosley ile Formula 1 Otomobil Üreticileri Başkanı Bernie Ecclestone'un açıklamasına göre, Donington Park'taki büyük gelişimin aksine Silverstone'un uzun zamandır el değmemiş olması, bu karara neden oldu.

Güreşçiler Niğde'de hazırlanacak
SERBEST Güreş Milli Takımı, Pekin Olimpiyatları öncesindeki ikinci hazırlık kampını 7-20 Temmuz tarihleri arasında Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağevi'nde yapacak. Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, kampa 10 Azeri ve 7 Rus güreşçinin de katılacağını kaydederek, "Millileri tesislerimizde ağırlamak bize onur verecek" dedi.