kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galatasaraylı taraftarların sarı-kırmızılı atkıyı hemen boynuna taktığı Kewell yaşadığı ezilme tehlikesi rağmen oldukça mutlu gözüküyordu

Kewell rüzgarı

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray'ın dün İstanbul'a getirdiği Kewell'ın sakatlığını atlattığı, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için de milli takımdan affını isteyeceği açıklandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kewell rüzgarı
Galatasaray'da Harry Kewell heyecanı yaşanırken, oluşan soru işaretleri de birer birer dağılıyor. Dün erken saatlerde futbolcunun menajeri Mandic'in Liverpool'un internet sitesine yaptığı "Galatasaray ile anlaşmadık" açıklaması öğleden sonra açıklığa kavuştu. Mandic, Kewell ve Haldun Üstünel'in Paris'te yemekte buluştukları ve tüm sorunların halledilmesinin ardından Avustralyalı yıldızın İstanbul'a gelmek üzere uçağa bindiği açıklandı. Kewell'ın Pekin Olimpiyatları için olimpik milli takım kadrosuna çağrıldığı ve giderse Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçta kesin, rövanşta da büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirilmişti. Ancak Kewell'ın kadrodan affını isteyeceğini belirtildi.

SAKATLIK GÖLGESİ KALKTI
Kewell hakkında en büyük soru işaretleri ise sakatlıklarıydı. 2005'te İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde uyluk adalesi, 2006 Federasyon Kupası finalinde de kasık adalesi yırtılan yıldız futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda da sol ayak bileğindeki septik artrit (eklem iltihabı) yüzünden sıkıntı yaşamış, kupa sonrası 2007 Nisan ayına kadar maç yapmamıştı. Tüm bu sakatlıkları atlatan ve geçen ay Avustralya A Milli Takımı ile 4 maça çıkan Kewell, Türkiye'ye gelen 6. Avustralyalı futbolcu olacak.
Haberin fotoğrafları