kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aragones iddialı konuştu

Yeni Haber
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Dün akşam İstanbul'a gelen İspanyol teknik adam, bu sabah erken saatlerde kulüp binasına giderek başkan Yıldırım ve yöneticilerle tanıştı.

Beraberindeki yardımcıları Carlos Carcallano ve Cesar Mediondo ile statta incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Aragones, Fenerbahçe Müzesi'ni de gezdi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, İspanyol teknik adamın başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı toplantıdan sonra asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı'ya yeni sezonla ilgili isteklerini ilettiği ifade edildi.

İDDİALI KONUŞTU

İspanyol çalıştırıcının, iddialı konuşarak, ''Fenerbahçe olarak tüm kupalara talibiz'' dediği belirtildi.

Açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na hayran kaldığı bildirilen Aragones'in şu ifadelerine yer verildi:

''Stat çok mükemmel bir yapıya sahip. Mimari yapı olarak da tesis bazında da her şey düşünülmüş. Özellikle akustik çok etkileyici. Ancak, atmosfer nasıl olursa olsun ben maçlar sırasında sakin tavrımı koruyup takımımı en iyi şekilde yöneteceğim. Fenerbahçe olarak tüm kupalara talibiz. Katıldığımız tüm kulvarlardaki kupaları kazanmak istiyoruz.''Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü akşam antrenmanından önce Samandıra'daki tesislere giderek futbolcularla tanışacak.