kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Pişman değilim, yine yaparım"

Yeni Haber
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ın kaptanları İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in kavgasının tartışmaları sürerken, İbrahim Üzülmez, yaptığından pişman olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ı karıştıran kavganın taraflarından İbrahim Üzülmez yaşananlardan dolayı pişman olmadığını söylerken, "Ben görevimi yaptım. Aynı olay tekrar yaşansa, aynı şekilde davranırım" dedi.

İbrahim Toraman ile birlikte İstanbul'a gönderilen İbrahim Üzülmez uçağa binmeden kısa süre önce Ligtv'nin sorularını yanıtladı ve yönetimin vereceği her karara saygılı olduğunu da belirtti. İbrahim Üzülmez'in açıklamaları şöyle

"Çok konuşulacak bir konu değil. Kamplarda herkes kurallara uymak zorunda. Hocamız "terlikle inilmeyecek" dedi. Ben de "terlikle inme" dedim. O da bana "ayağımda yara" var, bana neden söylüyorsun dedi". Bende "o zaman gideceksin ve hocandan izin alacaksın" dedim. O da bana cevap verdi ve kavga ettik. Yumruk yumruğa girdik. Durup dururken kimseye saldırmıyoruz. Gene aynısı olsa aynısını yaparım pişman değilim. Sonu nereye giderse gitsin yaparım. Ben bu takımın kaptanıyım ve hocanın dediklerinin aksi olamaz. Bize İstanbul'a gideceğimizi söylediler doğru mu yanlış mı yönetim bilir. Ortada bir kavga var herkesin önünde olmuş olan yönetim ne derse saygım var. Benim kimseye karşı bir art niyetim ya da "kaptanım ezeyim" diye birşey olmaz. Ama karşı taraf farklı görüyorsa, kendisini birinci kaptan görüyorsa ben onu bilemem. Benim de kulağıma gelen şeyler var ama bilemem.

Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile terlikle inemem kaptanım ama inemem. Hoca ne derse odur. Ben de hesabını sorarım. Konuşma tarzımız farklı olabilir. Sonuçta takımın kaptanlarısınız. Kızdığım birşey yok. Ben durup dururkren kavga çıkartmadım ki. Disipline uyulması gereklidir. Üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. "Kal" derlerse kalırım, "git" derlerse giderim. Şimdi kafamı dinleyeceğim sonra bakacağız. Yönetim ne derse razıyım cezasına katlanacağız. Sinan abi de çok üzgündü kızgındı, "İstanbul'a gidiyorsunuz" dedi. Başımız üstüne. Kadro dışındaysak da ne yapalım kalırız. Ama söylüyorum bir daha olsa bir daha kavga ederim."