kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aragones'i İstanbul'da 30 kadar Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Gazetecilerin yoğun ilgisi nedeniyle İspanyol hoca bir ara ezilme tehlikesi yaşadı. İki yardımcısı Cesar ve Carlos ile birlikte Aragones geceyi geçireceği Marriot Otel'e geçti. Diğer iki yardımcı antrenör takıma kampta katılacaklar.

Şampiyon İstanbul'da

EURO 2008'de İspanya'yı şampiyon yaparak tarihe geçen Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aragones Türkiye'ye geldi. İspanyol hoca, "Hedef tüm kulvarlarda başarı"dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şampiyon İstanbul'da
Fenerbahçe'nin sözleşme imzaladığı İspanyol teknik direktör Luis Aragones dün gece Türkiye'ye ayak bastı. Fenerbahçe Kulübü asbaşkanları Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu ile Madrid'ten İstanbul'a gelen Aragones'i havalimanında az sayıda taraftar topluluğu coşkulu bir şekilde karşıladı. Taraftarlar güvenlik nedeniyle havalimanı içine alınmazken, gazetecilerin yoğun ilgisi İspanyol teknik adam zor anlar yaşattı. Kafileyi karşılamak için havalimanına gelen kulüp yetkilileri Aragones için çiçek getirirken, İspanyol çalıştırıcının boynuna Fenerbahçe atkısı asıldığı görüldü.

* ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


İspanya'dan ayrılırken kızının uğurladığı Aragones İstanbul'da Türk gazeticelere konuşan Aragones, "Benim için çok önemli bir dönem başlıyor. Fenerbahçe'nin yarışacağı tüm kulvarlarda başarılı olması ve şampiyonluklar yaşaması için çalışacağız" dedi. Mahmut Uslu ile birlikte 1 Temmuz'dan bu yana İspanya'da Aragones ile birlikte olduklarını söyleyen Şekip Mosturoğlu, "Orada çok seviliyor. İnşallah Türkiye'de de öyle olacak" diye konuştu.

ÇEVİRMEN FİKRİ CEZBETMİYOR
İstanbul'a gelmeden önce İspanyol Marca gazetesine konuşan 70 yaşındaki teknik adam, "Türkiye'de beni iyi anlayamamalarından korkuyorum" dedi. Kariyerinde ilk kez İspanya dışında çıkan Aragones, "Türkçe bilmiyorum. Benim teknik direktör olarak özelliğim; futbolcularla ve çevremdekilerle kurduğum iletişim. Çevirmen fikri beni cezbetmiyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları