kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Nevin Yanıt İtalya'da birinci
OLİMPİYATLARA hazırlanan milli atlet Nevin Yanıt, İtalya'daki Notturna di Milano Uluslararası Atletizm Yarışları'nda, 100 metre engellide birinci oldu. İsrail Açık'ta piste çıkan milli atlet Serdar Tamaç ise erkekler 400 metrede 46.76'lık derecesiyle birinci oldu.

Yattara antrenmana katıldı
YENİ sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da 3 günlük izin dönemi sonrası yapılan dünkü idmana kente yeni gelen Yattara da katıldı. Antrenmanda izinli olan Song, Tony Sylva, Tolga ile Ceyhun Gülselam yer almadılar.

Okan artık İstanbul BŞB'de
GALATASARAY ile sözleşmesi sona eren Okan Buruk dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a imza attı. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın katıldığı törende 35 yaşındaki futbolcu, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Marsel İlhan doludizgin
ITF Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda, teklerde yarı finale çıkan Türk sporcu Marsel İlhan, çiftlerde de finalist oldu. İlhan, Özbek partneri Arsen Asanov ile yarı finalde Klymenko (Ukrayna)/Pavlovs (Litvanya) çiftini 2-0 yenip finale yükseldi. İlhan teklerde ise Cezayirli Jiri Krkoska'yı yine 2-0 mağlup edip yarı finale çıktı.

Sam unvan maçına çıkıyor
'BOĞAZIN Boğası' lakaplı boksörümüz Sinan Şamil Sam bugün Ankara'da unvan maçına çıkıyor. IBF (Dünya Boks Federasyonu) Avrupa Şampiyonluğu maçında Sam'ın bugünkü rakibi 'Gladyatör' lakaplı İtalyan Paolo Vidoz ile olacak.

'Fatih Terim megalomandı'
GALATASARAY'IN eski futbolcusu Frank de Boer, o dönemde takımın başında olan teknik direktör Fatih Terim için sert açıklamalar yaptı. Hollandalı futbolcu, "Kazanılan UEFA Kupası'ndan dolayı başı hala göklerde, bulutların arasında geziyordu. Mükemmel bir antrenör değildi. Futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı" dedi.

Hakemliği bırakan Sarıgül'e ceza
PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hakem Çetin Sarıgül'e, Futbol Federasyonu'nun saygınlığını zedeleyecek beyanda bulunduğu için 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Süper Lig hakemi Sarıgül, geçen mayıs ayında, MHK'yı eleştirerek hakemliği bıraktığını açıklamıştı.
Haberin fotoğrafları