kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehtap Yılmaz Gülben Ergen Müslüm Gürses Asuman Krause

Müslüm Baba: Beni alan almış, satan satmış!

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
atv'de yayınlanan 'Gülben Ergen'le Sürpriz' programının son bölümünün ağır topu Müslüm Gürses'ti. Program düetlerle dolu geçti.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Müslüm Baba: Beni alan almış, satan satmış!
Okan Bayülgen'in yapımcılığını üstlendiği, Gülben Ergen'in ise hazırlayıp sunduğu 'Sürpriz' adlı programın önceki gün yayınlanan bölümüne Müslüm Gürses, Asuman Krause, Tolga Karel ve Popstar Alaturka' yarışmasının son birincisi Mehtap Yılmaz konuk oldu.

SİZE SARILABİLİRİM!
Gecenin en renkli konuğu; sesinin güzelliği kadar, dobra tavırlarıyla da adından söz ettiren Mehtap oldu. Programın başlarında Gülben Ergen'in 'Sürpriz' adlı parçasını güzel sanatçı ile birlikte seslendiren Mehtap, Müslüm Gürses'e, "Şimdi burada size sarılsam bir şey yazmazlar ama Tolga Karel'e sarılsam hakkımda kötü şeyler yazabilirler" diye takılınca, Ergen ona "Böyle şeylere dikkat ediyorsun galiba" dedi. Bunun üzerine Mehtap, "Ben bıyıklı erkeklerden hoşlanmam" deyince, Müslüm Baba ona şu cevabı verdi: "Beni zaten alan almış, satan satmış!" Gülben Ergen'in, programın başında 'olaylı bir arkadaş, hareketli bir insan' olarak anons ettiği Tolga Karel ise, stüdyodan belki de en mutlu ayrılan kişiydi.

HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Yakışıklı oyuncu, program sırasında bir hayalini gerçekleştirdi. Müslüm Gürses'e, "Ölmeden önce sizinle şarkı söylemek istiyorum" diyen Karel, Teoman'ın 'Paramparça' adlı şarkısında ünlü şarkıcı ile düet yaptı.