kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Herkesten özür dilerim'

Geç de olsa çalışmalara katılan Brezilyalı yıldız Lincoln, "Her- Verilecek cezaya saygım var" de olsa çalışmalara katılan Brezilyalı yıldız Lincoln, "Her- Verilecek cezaya saygım var" dedi..
Galatasaray'ın sezon öncesindekriz yaratan olay adamı Lincolnnihayet Türkiye'ye geri döndü vedünkü idmana katıldı. Geç geldiği içinözür dileyen yıldız futbolcu, "Takımageç katıldığım için üzgünüm. Kulüp-ten, yöneticilerden ve teknik heyettenözür dilerim" diye konuştu.İddiaların aksine Galatasaray'da çokmutlu olduğunu belirten Brezilyalıoyuncu, "Yeniden takıma katılıp çalış-malara başladığım için çok mutluyum.Tüm kalbimle kulübüme hizmet et-mek için elimden geleni yapacağım"şeklinde konuştu. Lincoln, yönetimin kendisine vereceği cezayla ilgili olarakda "Hiçbir cezaya itiraz etmem. Vere-cekleri karara saygılıyım" dedi.

TARAFTAR BAĞRINA BASTI!
İdmanı seyreden ve Lincoln'ün geçkalmasını önemsememiş görünen Gala-tasaraylı taraftarlar, en çok sevgi göste-risini tüm yaşananlara rağmen yine yıl-dız oyuncuya yaptı. Bu arada İsveç'te14-20 Temmuz tarihlerinde düzenlene-cek dörtlü turnuvaya katılacak 17 YaşAltı Milli Takım'ın aday kadrosu Gala-tasaray'dan Emrah Yollu, Emre Çolak,Berk ve Cemre Baloğlu çağrıldı.