kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Artık kendimi teknik olarak eleştirebilirim

Keremcem, ekrana ara verdiği dönemde oyunculuk eğitimi aldığını söyledi ve ekledi: Eskiden teknik anlamda kendimi eleştiremiyordum ama artık yapabilir durumdayım..
* Oyunculuğa alıştınız mı? Kendinizi ekranda nasıl buluyorsunuz? Oyunculuğa alıştım. Ekrana ara verdiğim dönemde oyunculukla ilgilendim. Biraz dinlenme, şarkı yapma, kendimi eğitme ve bilgilenme dönemiydi aslında bu dönem. Süreyya Güzel'den küçük bir eğitim de aldım. Yani, oyunculuğun ne olduğunu yeni yeni öğrendim ve yapabildiğimi anladım.

* Başlangıçta bu kadar bilgili değil miydiniz? Aslında ben bu işin içine cumburlop daldım. Çok iyi bir sinema izleyicisi olmam dışında, oyunculuk hakkında kritik yapabilecek bir fikrim yoktu. Eskiden kendimi teknik anlamda eleştiremiyordum ama şu anda onu yapabilecek durumdayım. Bundan sonra kendime biraz daha acımasız olacağım. (Gülüyor.)

CUMBURLOP DALDIM

* Peki oyunculukla ilgili kendinizi en çok eleştirdiğiniz noktalar neler? Oyunculuğun içine cumburlop dalmam biraz eleştirilebilecek bir şey aslında. Ama bu pişman olmak değil, çünkü hayat böyle bir şey. Size bir teklif geliyor siz de kabul ediyorsunuz. Ben de ettim ve proje başarılı oldu. Ben de oyunculuk yapabildiğim fark ettim. Bu lafım saygısızlık olarak alınmasın. En azından içimde biraz da olsa öyle bir yetenek olduğunu fark ettim.

* Müzik çalışmalarınız nasıl gidiyor? Yeni albüm hazırlığınız var mı? Yaz için 'Ateşler İçinde' isimli iki şarkılık bir single yaptım. Bu yaz herkesin 'Ateşler İçinde' ve 'Say' parçalarımı dinleyeceğini düşünüyorum. İkisi de dans şarkısı. Konserlerde de çok keyifli dans ediyoruz, göbek atıyoruz bu parçalarla... İnşallah sonbahara da dinlenme dönemimde bestelediğim Keremcem şarkıları çıkacak.

YAŞADIKLARIMI YAZDIM

* Şarkı sözleri yazıyorsunuz... Hangi histir bunları yazdıran? Aşk, sadece aşk... Son aşık olduğum kişiye bir daha aşık olana kadar onlarca şarkı yazabilirim. Çünkü hayatınızda son yaşadığınız aşkın izleri devam ediyor ve duygu yoğunluğunuz patlarken yazıyorsunuz şarkıları. Hayatımda üç defa aşık oldum ama şarkılarım hep yaşadığım şeylerden çıktı. Biraz fazla samimi aslında hepsi, yani birebir onları anlatıyorum.

* Yakında bir sinema filmi var mı gündeminizde? Şu anda bu dizi ve yeni albüm çalışmamız beraber gidecek. Yaz konserleriyle dolu yoğun bir dönem başlıyor benim için.

* Konserlerinizin yoğun olduğu bir dönemde dizi yapmak işinizi zorlaştırmış olmalı. Temponuz iyice hızlandı değil mi? Evet. Benim için ölüm gibi resmen! Ben çok yorgun günlere hazırım şu anda. Yaz dönemi bana uğurlu geliyor aslında. 'Aşk Oyunu' da böyle bir zamanda başlamıştı. Çalışmayı sevdiğim için keyif aldığım iki işi birarada yapınca, üç saat uyusam da yetiyor bana.