kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EVAHAMİLE Mİ?

Eva&Tony Parker: Artık bebek için hazırız!

Hollywood'un örnek çiftlerinden Eva Longoria ve Tony Parker, artık çocuk sahibi olmayı istiyor. Life&Style dergisine konuşan güzel yıldız, "Artık anne olmaya hazırım" dedi..
'Desperate Housewives' dizisinin sezon finaliyle birlikte tüm vaktini basketçi eşi Tony Parker'a ayıran Eva Longoria, geniş bir aile olmak için kolları sıvadı. Basketbol sezonunun da ara vermesiyle birlikte eşi Tony Parker'la tatiye çıkan ünlü yıldız, Life&Style dergisine anne olmak istediğini açıkladı. "Sağlıklı bir çocuk sahibi olmak için sürekli dua ediyorum" diye konuşan 33 yaşındaki yıldızın karnındaki büyüklük de gözlerden kaçmadı. Eşiyle birlikte bir süre önce bir organizasyona katılan Longoria'nın şiş karnı 'Acaba hamile mi?' dedikodularının çıkmasına yol açtı. Ünlü aktrise yakın kaynaklar, güzel yıldızın son haftalarda iştahının iyice arttığını ve hamile olabileceğini söylüyor. Öte yandan Eva Longoria bu iddialarla ilgili bir yorum yapmıyor.

SENARYO BANA UYACAK
Yeğenleri ve diziden de rol arkadaşı olan yakın dostu Marcia Cross'un ikiz bebekleriyle sıkça vakit geçiren seksi yıldız, "En geç önümüzdeki yıl evimizde küçük bir bebeğin sesini duymak istiyorum. Tony de bu konuda benimle aynı fikirde, ailemizi genişletmek için çok heyecanlıyız" diye konuşuyor. Dizideki rolü için de endişe etmeyen