kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sosyetik güzel Nazlı Yazıcı'yla saatler boyu sohbet edip, kahkahalar atan Arda, görüntülendiğini anlayınca uzaklaştı.

İsmail'e 99 bin YTL kaptı, tatile koştu

Öner ÖNGÜN MAGAZİN
'Var Mısın Yok Musun?'da ALS hastası eski futbolcu İsmail Gökçek için yarışan yıldız futbolcu, 99 bin YTL'ye 'Varım' dedikten sonra, soluğu Bodrum'da aldı..
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ülkemizi başarı ile temsil eden ve fiyatı bir anda 22 milyon Euro'ya kadar çıkan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, tatil için Bodrum'u tercih etti.

İLGİ ODAĞI OLDU
Tatil yaptığı Maki Otel'de Osman- Meral Yazıcı'nın güzel kızları Nazlı Yazıcı ile sohbet eden Arda, sosyetik güzelin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Saatler boyu kahkahalarla gülüp sohbet eden Arda ve Nazlı Yazıcı fotoğraflarının çekildiğini görünce apar topar ayağa kalkıp birbirlerinden uzaklaştı. Arda Turan daha sonra yanındaki erkek arkadaşı ve esmer bir kadınla Maki Otel'de güneşlenmeye devam etti. Bu arada ünlü futbolcu önceki akşam Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasının sezon finalinde yarıştı.

SIKI PAZARLIK
ALS hastası eski Trabzonsporlu İsmail Gökçek için yarışan Arda, neşeli ve sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. Şarkıcı Yalın'ın kutu açtığı yarışmaya telefonla katılan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda'ya başarı diledi. Yarışmanın son bölümünde heyecan artarken iki kutu için 69 bin YTL teklif yapıldı. Rakamı beğenmeyen Arda sıkı bir pazarlığa girerek "100 bin YTL verin; çekileyim" dedi. Son olarak 99 bin YTL'lik teklif gelince Arda kabul etti ve yarışma mutlu sonla noktalandı.
Haberin fotoğrafları