kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İnsanlar bana güvenince başaracağıma inandım

İLİŞKİLİ HABERLER
İnsanlar bana güvenince başaracağıma inandım
* Suna Yıldızoğlu gibi ünlü bir annenin kızısınız ama Türkiye sizi 'Elif'le tanıyacak. Bugüne dek neler yaptınız? 10 Temmuz'da 19 yaşıma basacağım. 8 yıldır Avustralya'daydım. Eğitimimi orada sürdürdüm. Türkiye'de büyüdüğüm için orada yabancı olarak karşılandım. İngilizce'yi annem ve babamdan öğrendiğim için İngiliz aksanım vardı. İnsanların kafası karışıyordu, 'Sen Türk müsün?' diyorlardı. Bu yıl da Türkiye'ye döndüm.

TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM

* Türkiye'ye ve oyunculuğa alışabildiniz mi? Tam anlamıyla alışamadam. Biraz zaman alacak... Yaptığım espriler, konuşma tarzım insanlara bayağı yabancı geliyor. Türkiye'yi çok sevdiğim için buradayım. Sevmeseydim tatile gelip, giderdim.

* 80'li yıllarda çok ünlü bir oyuncu olan anneniz, dizi teklifine nasıl tepki verdi? Sevindi ama başa çıkabilir miyim diye biraz tedirgin oldu. Sınav ve okul stresindeyken yaşadığım şeyleri yakından bildiği için bu durumda ne yapacağımı merak etti. Benim rahat olduğumu görünce o da rahatladı ve sevindi.

* Oyuncuıluk eğitimi almayı düşünüyor musunuz? 'Bu diziyle birlikte Dolunay Soysert'ten ders alıyorum.

* Loreal'in 'Yeni Yüz' yarışmasında birinci olunca, başka teklifler aldınız mı? O dönem Avustralya'da olduğum için hiç teklif gelmedi. Türkiye'ye geldikten sonra bir gazetede röportajım çıkınca, telefonum çalmaya, teklifler gelmeye başladı. İki dizi arasında seçim yapmak zorunda kaldım. Önce 'Başrol yapabilir miyim?' diye düşündüm ama sonra 'Bu insanlar bana güveniyorsa yapabilirim' dedim.

* Annenizin de bu dizide olması size güç veriyor mu? Annem zaten yeterince, evde ve hayatta bana yardımcı oluyor. Dizide olmasa bile kendimi rahat hissederdim.

* Kariyerinizi oyunculuk üzerine mi kuracaksınız? Yakın zaman için oyunculuk üzerine olacak gibi görünüyor. Aslında üniversite okumak da istiyorum. Oyunculuk gerçekten iyi devam ederse konservatuvara gitmeyi de düşünebilirim.