kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Raci Şaşmaz Necati Şaşmaz

Şaşmaz Kardeşler'den 'A.R.O.G'a hava ziyareti

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Necati-Raci Şaşmaz kardeşler helikopter kiralayıp 'A.R.O.G'un Afyonkarahisar'daki setine gitti. Cem Yılmaz durumu ti'ye aldı: Dağ başında adamlara iniş pisti yaptık. Filmde oynatacaktım ama sakalları yoktu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şaşmaz Kardeşler'den 'A.R.O.G'a hava ziyareti
Senaryosu, oyuncuları, görüntüleri ve 8.5 milyon dolarlık bütçesiyle yeni sinema sezonunun merakla beklenen filmlerinden 'A.R.O.G'un çekimleri Afyonkarahisar'daki Döger SİT Alanı'nda sürüyor. 'A.R.O.G'un setine geçtiğimiz günlerde oldukça ilginç bir ziyaret gerçekleşti. 'Kurtlar Vadisi'nin, 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile ağabeyi Raci Şaşmaz, İstanbul'dan helikopter kiralayıp Döger SİT Alanı'na uçtular ve 'A.R.O.G'un setini ziyaret ettiler. Necati Şaşmaz ile Raci Şaşmaz, Cem Yılmaz ile diğer oyunculara "Hayırlı olsun" dedikten sonra İstanbul'dan getirdikleri baklavaları ikram ettiler.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ELLERİ BOŞ GELMEDİLER
Bu sürpriz ziyaretten çok memnun olan Cem Yılmaz, Şaşmaz Kardeşler'e takılmadan da edemedi: "Bir Yontma Taş Devri filmi çekiyoruz. Aşağı köyden Muhsin Amca'nın motoru ve her gün tepemizden geçen uçakların sesi, ilkel insan olma çabası gösteren oyuncuların konsantrasyonunu bozuyor. Bu sorunla uğraşırken bir baktık ki tepemizde bir helikopter. İşi gücü bırakıp o kadar yoğunluğun arasında dağ başında adamlara bir iniş pisti yaptık. Geldiler, hoş geldiler. İyi ki elleri boş gelmemişler. Biz de 'Zahmet edip o kadar yol gelmişken Necati ile Raci'ye de birer rol verelim' dedik. O kadar emeğimize karşılık bari filmde çalışsınlar istedik. Ama sakalları yoktu o yüzden olmadı."
Haberin fotoğrafları