kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Rizeli topçular kapış kapış
GEÇEN sezon Bank Asya 1.Lig'e düşen Çaykur Rizespor'un futbolcuları transferlerle birlikte Süper Lig'e dönüyor. Konyaspor, Rizesporlu Serhat Akyüz'ü renklerine bağladı. Denizlisporlu Zafer Demir'i de kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekip, ayrıca Galatasaraylı kaleci Orkun için çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantepspor da yine Rizesporlu Emrah Eren ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Başkan İbrahim Kızıl, Erman Özgür, Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar ve Mehmet Yozgatlı'nın ardından Emrah'ı da kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

OFTAŞ'a Mısırlı stoper

SÜPER Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından biri olan OFTAŞ, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis Famagusta'nın Mısırlı stoperi Amir Azmy Mohamed ile 2 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzaladı. Mohamed, "Futbol hayatım boyunca sahada konuştum. Türk futboluna yararlı olmaya geldim" ifadesini kullandı.

Oğuz Sabankay, Es-Es'te
SÜPER Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor, Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu Oğuz Sabankay'ı kiraladı. Bu transferde kolaylık sağladığı için Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a teşekkür eden Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Oğuz, bu camianın büyüklüğünü bilerek imza attı. Süper bir Eskişehirspor izleteceğiz" diye konuştu.

Jan Koller, Sovietov'da

EURO 2008'e veda eden Çek Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Jan Koller, Alman Nürnberg ekibinden Rusya'nın Krylya Sovietov Samara'ya transfer oldu.