kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HIRVATİSTAN MAÇINDA ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM ... Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Hırvatistan maçında ölüp ölüp dirildiğini belirterek, "Semih'in beraberlik golü sonrası tekrar hayata döndüm. Müthiş bir geceydi" diye konuştu.

Gözlerinde gördüm

40 gündür takımın sorumluluğunu yapan Kızıl, açık ve net konuştu: "Eksik çok. Çıkanlar da aslanlar gibi oynar. Almanya'yı geçersek kupayı da alırız. Zaferi çocukların gözünde gördüm."..
40 gündür Milli Takım ile beraber olan federasyon yöneticisi Levent Kızıl, SABAH'a geride kalan süreci değerlendirdi. Kızıl, bu başarının bir tesadüf olmadığını belirterek, "Rakipler çok iyi analiz edildi, iyi bir hazırlık ekibi ile çalışıldı. Kamplarda arkadaşlık en üst seviyedeydi; herkes kenetlendi. Tüm bu öğeler birleşince, başarı geldi" dedi. Teknik direktör Fatih Terim'e haksızlık yapıldığını da ifade eden Kızıl, "Adanalı olduğu için biraz tatlı sert bir görüntüsü olabilir. Ancak bir kere iyi bir aile babası, futbolculara da baba şefkatiyle yaklaşıyor. Tam aksine 'şeker gibi' bir insan. Belli kuralları var ve çözüme önem veriyor. Birlikte en keyifli en güzel kampımı geçirdim diyebilirim. Yapılan bazı eleştiriler ağırdı, bunları hak etmedi" diye konuştu.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

O GECE NELER YAŞANDI?
Portekiz maçı sonrası otelde yaşananları da Kızıl şöyle anlattı: "Ben her maçtan önce soyunma odasına gider hocama ve futbolculara başarılar diler çıkarım. Maçtan sonra da federasyonu temsilen mutlaka iyi ya da kötü sonuçta orada olurum. Portekiz'e yenildik; herkesin morali bozuk. Başkanımız Hasan Doğan'la birlikteyiz. Fatih Terim gülerek geliyor. Hasan Bey, 'Nihayet yüzü gülen birini gördük hocam' dedi. Fatih hoca da 'Tabii ki başkan, hiç merak etmeyin iki maç sonra yüzümüz daha da gülecek' yanıtını verdi. O gece ve destek için gittiğimiz bir sonraki günkü idman, bana göre duruşumuz ve Milli Takım açısından da çok değerliydi."

RUSYA'YI İSTERİM
Söz Almanya maçına geldiğinde ise Kızıl, "Bu takımı yenersek bence kupayı alırız. Finalde de rakibimizin Rusya olmasını isterim. Ben çocukların gözünde zaferi, turu gördüm. Favoriler, hesaplar bir bir bozuldu. 9 eksik var. Çıkanlar da aslanlar gibi oynar. Ama Almanya'yı geçersek kupayı da alırız" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları