kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bobo akıllı olacak

Beşiktaş'ın menajeri Sinan Engin, transferi yılan hikayesine dönen Bobo için "Önce kafa yapısını değiştirecek. Kalacaksa akıllı olacak ve adam gibi top oynayacak. Yoksa gereğini yapacağız" dedi..
Sezon hazırlıklarına 26 Haziran tarihinde başlayacak olan Beşiktaş'ta menajer Sinan Engin, transfer gündeminde sorunlu bir dönem geçiren Bobo'ya sert uyarılarda bulundu. Tercümanı aracılığıyla Bobo'ya haber gönderen Sinan Engin, "Önce kafa yapısını değiştirecek. Bir kırmızı kartın takımı için nelere mâl olduğunu görecek. Eğer kulübümüzde kalacaksa akıllı olacak, adam gibi top oynayacak ve takıma faydalı olacak. Yoksa gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı. Transferde henüz Bobo'yu isteyen hiçbir kulübün olmadığını dile getiren Engin, "Bobo için acaba Beşiktaş diye, başka bir kulübe mi teklif yapıyorlar? Sürekli haberler yazılıyor. Bize henüz başvuru olmadı" diye konuştu.

BİR YERLİ DAHA ALABİLİRİZ
Takıma bir yerli transfer daha yapabileceklerini söyleyen Sinan Engin, "Yeni sezon için iyi bir takım kurduk. Gelecek yıl taraftarımız sorunsuz bir Beşiktaş izleyecek" şeklinde konuştu. Gökhan Zan'ı Milli maçlar sona erdikten sonra imzaya beklediğini de belirten Engin, "Gökhan bizim evladımız. Kendisini seviyoruz ve ona güveniyoruz" dedi.
Haberin fotoğrafları