kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Carew'den Fener yorumu

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin listesindeki golcülerden Aston Villa'lı John Carew, "Beşiktaş'taki günlerimi hâlâ unutamadım. Fenerbahçe'ye transferimgerçekleşirse harika olur" dedi.


HEMEN GELİRİM

Fener'in teklifiyle ilgili Fotomaç'a konuşan Norveçli forvet: Beşiktaş'tan sonra F.Bahçe müthiş olur. Türkiye'ye dönerim.

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Aston Villa'lı John Carew, sarı-lacivertli kulübün kendisiyle 1 yıldan fazla bir süredir ilgilendiğini söyledi. Şartların oluşmaması nedeniyle daha önce bu transferin gerçekleşmediğini belirten Norveçli golcü, "İngiltere'de futbol oynamak keyif verici. Ancak daha çok kazanacaksam Türkiye neden olmasın. Orada güzel anılarım
var" diye konuştu.

'NE KADAR CİDDİLER?'

Sözlerini, "Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe gerçekten çok müthiş ve süper bir şey olur" diye sürdüren 1.95'lik 28 yaşındaki dev golcü, ardından şu açıklamayı yaptı: "Fenerbahçe benim için ne kadar ciddi, bunu tam olarak bilmiyorum. Sonuçta bu işler karşılıklı diyalogla olur. Bekleyip görelim." Sarı-lacivertli yöneticilerin John Carew'in transferini bitirmek için Ada'ya çıkarma yapacakları öğrenildi.

FOTOMAÇ