kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haydi Türkiye tarih yazmaya

Yeni Haber
Euro 2008'de son üç maçtır yenilgi nedir bilmeyen, 'geri dönüşler kralı' A Milli Takımımız, İmparator Fatih Terim yönetiminde Basel'de Almanya ile karşılaşıyor. Bugün saat 21.45'te başlayacak maç öncesinde Türk futbol tarihinin en büyük zaferine tanıklık etmek için nefesimizi tuttuk!


YİNE BAŞARACAĞIZ
Türk futbol tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim, Almanya'dan korkmadığını söyledi. Terim maçla ilgili düzenlediği basın toplantısında, "Elimizden geleni yapacağız ve terimizi son damlasına kadar akıtacağız" ifadesini kullandı.

1'i kaleci 3 yedeğimiz var

Milli Takımımız'ın tarihi maç öncesi eksiklerle başı dertte... Emre Güngör, Servet, Emre Belözoğlu, Tümer ve Nihat sakatlıkları, kaleci Volkan, Arda, Tuncay ve Emre Aşık ise cezalı oldukları için forma giyemeyecek. Ay-Yıldızlılar sahaya, 1'i kaleci olmak üzere 3 yedekle çıkacak. Rakibimiz Almanya'da ise eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen sol bek Marcel Jansen de forma giyecek duruma geldi.

ALMANYA: Lehmann, Lahm, Metzelder, Mertesacker, Friedrich, Rolfes, Schweinsteiger, Ballack, Hitzlsperger, Podolski, Klose

TÜRKİYE: Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Kazım, Aurelio, Hamit, Ayhan, Uğur Boral, Semih

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ