kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Finale çıkarsak sigaraya son

Federasyon Başkanı Doğan, "Maçlar süresince daha çok sigara içmeye başladım. Ama kendime söz verdim, finale çıkarsak bırakacağım. Milli Takım büyük işler başardı" dedi..
Federasyon Başkanı Hasan Doğan da kritik Almanya karşılaşması öncesi SABAH'a konuştu. Hasan Doğan, "Burada gurbetçilerimizin bir ayı aşkın bir süredir ilgisi ve desteği devam ediyor. Federasyon Başkanı olarak söyleyebilirim ki; yöneticisi, futbolcusu, taraftarıyla Türk milletini başarıyla temsil ettik. UEFA'nın takımımızı, taraftarımızı örnek göstermesi de bunun göstergesidir. Bundan büyük gurur duyuyorum. Taraftarımız hakikaten mükemmel bir şekilde takımlarını desteklediler" dedi.

FUTBOL TARİHİNE GEÇİLDİ
Başkan şunları söyledi: "Oynadığımız maçlar futbol tarihine geçecek maçlar. Bu takımı dünya sevdi. Türkiye iyi bir örnek model oldu. Futbolun sadece ayakla, fizikle oynanan bir oyun olmadığını yürekle de oynanabileceğini gösterdik. Futbolun amatör ruhunu duygusal yönünü ön plana çıkartarak bunu başardık. Ülkemize her alanda büyük moral oldular. A'dan Z'ye tüm ekibi kutlarım."

SİGARAYI BIRAKMALIYIM
Maçlarda çok stresli ve sigara içerken gördüğümüzü hatırlattığımızda ise başkan Hasan Doğan, "Sigara ile sporu bağdaştırmak çok zor. Zararlı bir alışkanlık. Bırakmak istiyorum. Ama bu maçlar süresince daha da arttı. Ama kendime söz verdim, finale çıkarsak bırakacağım. Bırakmayı çok istiyorum. Final umudum çok büyük" yorumunu yaptı.