kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Serkan Çalık her futbolcu gibi kendisinin de hayalinin bir gün İngiltere Premier Ligi’nde oynamak olduğunu söyledi.

Skibbe büyük şans

ÖZGÜR KANGALLI / ESSEN
Galatasaray'ın genç oyuncusu Serkan Çalık, Almanya'dan tanıdığı teknik direktör Michael Skibbe'nin başta kendisi olmak üzere bütün genç oyuncular için büyük şans olduğunu söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Skibbe büyük şans
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Almanya 2. Lig ekibi Essen'den transfer ettiği 22 yaşındaki genç golcü Serkan Çalık, SABAH'a yeni teknik direktör Skibbe ve Milli Takım ile ilgili açıklamalar yaptı. Teknik direktörlüğe Alman Skibbe'nin gelmesiyle umutlarının yeşerdiğini dile getiren genç golcü, "Skibbe'yi Almanya'dan tanıyorum. Gençlere önem veren bir hoca. Kendimi bu sezon daha fazla göstereceğim" diye konuştu. Hakkında çıkan transfer haberlerine kulaklarını tıkadığını belirten Çalık, sözleşmesinin 2009'a kadar sürdüğünü ve Galatasaray'da başarılı olmak istediğini söyledi.

* MİCHAEL SKİBBE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

"TÜRKİYE BAŞARILI"
2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin çok başarılı olduğunu söyleyen genç oyuncu, yarı final maçında gönlünün Türkiye'den yana olduğunu ifade etti. Serkan ayrıca Almanya'nın finale yükselmesi durumunda ise Almanlar'ı destekleyeceğini dile getirdi. Öte yandan Galatasaray bugün saat 10:30'da taraftara ve basına açık bir idmanla topbaşı yapacak.