kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Belçika takımı Anderlecht’te top koşturan Serhat, "Keşke ben de Milli Takım’da olsaydım" diyor.

Çeşme hareketlendi

ÜNAL GÜMÜŞTEKİN
Her yaz Bodrum'la yarışan Çeşme, ünlüleri ağırlamaya başladı. Deniz ve güneşin tadını Çeşme'de çıkarmak isteyenler çoğaldı..
Futbolcular dinleniyor! Futbolcular dinleniyor!
Fenerbahçe'den Belçika'nın Anderlecht takımı'na transfer olan Serhat Akın; kardeşi, dayısı ve yengesi ile Çeşme'de denizin keyfinin çıkarıyor. Mojito Beach'de rastladığımız Serhat, Avrupa Şampiyonası'nda mücadele veren Milli takımımızı dua ederek izlediğini belirterek, "Keşke ben de onlarla top koştursaydım" diyor. İspanya 1. Futbol Ligi'ndeki Recreativo Huelva'da forma giyen Türk futbolcu Ersan Martin de soluğu Çesme'de alan futbolculardan. Ersan, Çeşme'nin deniz ve güneşine aşık olduğu için yaz tatilini burada geçirdiğini söyledi.

Önce tatil sonra film
'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Dominant Teyze' karakteriyle ünlenen oyuncu Zeyno Gönenç, uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile Çesme'de buluştu. Alaçatı'da bir restoranda yemek yiyen Gönenç, yeni sezonda sürprizlerinin olacağını belirterek, "Film teklifi aldım ama şu anda sadece tatili düşünüyorum. Ama bu yaz bir film yapacağım" dedi.

Beyazlığını kapanarak gizledi!
Gülşen, hafta sonu Çeşme'de hayranları ile buluştu. Mojito Beach Club'daki bir partide sahneye çıkan Gülşen, üzerindeki kapalı kıyafetle şaşkınlık yarattı. Seksi şarkıcı bu durumu "Sizlerin arasında beyaz bir tenle şarkı söylemekten çekindiğim için böyle örtündüm" diye açıkladı.

Sakinliği tercih etti
Galatasaray'ın eski futbolcusu Orhan Ak da tatil için Çeşme'yi mesken tuttu. Yoğun bir sezon geçirdiklerini belirten Ak, "Sakin olduğu için Çeşme'yi seçtim, sonra Bodrum'a geçeceğim" diye konuştu.

Tokuş'un aile saadeti
Oyuncu Zeynep Tokuş ile jinekolog eşi Alp Nuhoğlu da çocuklarıyla birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gece Alaçatı'da bir restoranda yemek yerken objektifimize takılan çift, "Çocuklarımızla birlikte denizin keyfini çıkaracağız" dedi.

Rober'e tam puan
Sevilen popçu Rober Hatemo, Club Çeşme'de verdiği konserle hayranlarından tam puan aldı. Söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla da beğeni toplayan Hatemo "Bu yaz bir ayağım Çeşme'de, bir ayağım Bodrum'da olacak. Yeni albümümü de yetiştirebilirsem bu yaz bomba gibi geçecek" dedi.

Dört mevsim Çeşmeli oldular
İşadamı ve otomobil yarışcısı Metin Kap ile eşi DefneHanım, artık Çeşme'de yaz-kış kalacaklarını söyledi. Bir süre önce Çeşme'de İtalyan ve İspanyol mutfağından oluşan bir restoran açan Metin Kap, "Burayı çok seviyoruz. Hiçbir yere gitmeyeceğiz" dedi.
Haberin fotoğrafları