kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Sıralamada ilk iki Ferrari'nin
FORMULA 1'DE sezonun 8. yarışı olan Fransa Grand Prix'i öncesi sıralama turları yapıldı. En iyi dereceyi yapan Ferrari pilotu Kimi Raikkonen bugünkü yarışa ilk sırada başlama hakkını kazanırken ikinci sıra takım arkadaşı Brezilyalı pilot Felipe Massa'nın oldu. McLaren pilotu İngiliz Lewis Hamilton ise yarışa üçüncü sırada başlayacak.

Coupet Atletico Madrid'te
FRANSA Milli Takımı'nın ve Lyon'un başarılı kalecisi Gregory Coupet, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile anlaştı. 35 yaşındaki kalecinin Madrid ekibiyle 3 yıllık anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Barça'dan Adebayor bombası
İSPANYOL devi Barcelona, Arsenal'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u transfer etti. Daha önce Sevilla'dan Keita ve Alves'i kadrosuna katan Barcelona, Adebayor için İngiliz kulübüne 27 milyon euro ödemeyi Kabul etti. Togo Milli Takımı'nın kampında bulunan yıldız forvetin kamp dönüşü sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Kerem Tunçeri Rusya'ya gitti

SON iki sezonunu İspanya'nın Real Madrid kulübünde geçiren milli basketbolcu Kerem Tunçeri, Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımıyla anlaştı. 30 yaşındaki oyuncunun 2 yıl için 2.6 milyon dolar alacağı bildirildi. Lyubertsy, ligi geçen sezon 4. sırada bitirmiş play-off çeyrek finalinde elenmişti.

'Futbol Profesörü'nden veda

BEŞİKTAŞ, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un eski çalıştırıcısı Abdullah Gegiç (84), Sırbistan'da bir hastanede vefat etti. Bir süre önce beyin kanaması geçiren 'Futbol profesörü' lakaplı Gegiç, yoğun bakımda tutuluyordu. Bugün toprağa verilecek Gegiç için Beşiktaş, Fenerbahçe, Eskişehirspor ve birçok kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

Atletizm yarışları rekorla başladı
AVRUPA Atletizm Birliği (EAA) Avrupa Kupası 1.Lig Yarışları İstanbul Olimpiyat Stadı'nda başladı. Türkiye ilk gün sonunda erkekler ve bayanlarda 6. sırada yer aldı. Sporcumuz Aslı Çakır 3 bin metre engelli yarışında 9.43.34'lük derecesiyle Türkiye rekorunu kırarak olimpiyatlara katılma hakkı kazandı.