kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Topal stopere

FATİH DOĞAN
Fatih Terim; Emre Güngör, Emre Aşık ve Servet'in yoklukları nedeniyle çöken savunmanın göbeğine Mehmet Topal'ı çekmeye karar verdi Fatih Terim; Emre Güngör, Emre Aşık ve Servet'in yoklukları nedeniyle çöken savunmanın göbeğine Mehmet Topal'ı çekmeye karar verdi..
Penaltı atışları sonrasında zaferle kapadığımız Hırvatistan karşılaşmasında; Emre Aşık, Arda ve Tuncay'ın gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşmeleri nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan Fatih Terim, savunmadaki problemin çözümünü buldu. Milli Takım Teknik Direktörü; Emre Güngör'ün sakatlık nedeniyle turnuvayı kapaması, Emre Aşık'ın cezalı duruma düşmesi ve birçok maçta fedakarca oynayan Servet Çetin'in de yarı finale büyük ihtimalle yetişemeyecek olması nedeniyle, savunmanın göbeğinde Gökhan Zan'ın yanına Mehmet Topal'ı çekmeye karar verdi.

TERİM ÖNGÖRMÜŞTÜ
Cezası biten Aurelio'yu yeniden ön liberoya monte edecek olan Terim, EURO 2008'de böyle bir problemin yaşanma ihtimalini göz önüne alarak Mehmet Topal'ı hazırlık maçlarında savunmanın göbeğinde denemişti.