kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Savaşa devam

FATİH DOĞAN
Milli Takımımız'ın başarılı futbolcusu Hamit Altıntop: "Kaybetmeye tahammülümüz yok. Almanya yenilmeyecek takım değil. Son düdük çalana kadar savaşmaya devam edeceğiz"..
Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılar sonrası elediğimiz maçın ardından muhteşem zaferin kahramanları, tarihe geçecek destanı anlattı. Maçın adamı seçilen Hamit Altıntop, "Bu unvanı bütün arkadaşlarım için aldım. Kaybetmeye tahammülü olmayan bir oyuncular topluluğuyuz. Arkadaşlarım, kardeşlerim çok iyi işler yapıyorlar. Bundan sonra da son düdük çalana kadar savaşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Fatih Terim'in kendilerine bir hayat felsefesi verdiğini belirten Hamit, "Kampta saygı, sevgi ve dürüstlük hep ön planda. Sürekli doğruları konuşuyoruz. Genç bir ekibiz ve bu birliktelikle 2010 Dünya Kupası'na da damga vururuz" dedi.

'ÇOK FANTASTİK OLACAK'
Yarı finale ilgili olarak "Almanya yenilmeyecek takım değil" diyen Hamit, sözlerini şöyle noktaladı: "Hırvatistan Almanya'yı yendi. Biz de Hırvatistan'ı saf dışı bıraktık. Futbol sahada oynanıyor. En önemli özelliğimiz yenik duruma düştükten sonra toparlanmamız ve saldırmamız. Almanya maçı benim için çok fantastik olacak. Hocamız onları analiz edecek, biz de çıkıp elimizden geleni yapacağız. Onun söylediklerini yaparsak hiçbir takımdan korkmamıza gerek yok. Finale çıkacağımıza bütün kalbimle inanıyorum."

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ