kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Milli Takım'ın Hırvatistan karşısında elde ettiği müthiş zafer; ayyıldızlı ekibimizin yedek kulübesinde böyle coşkuyla kutlandı.

Kupa hakkımız

FATİH DOĞAN
Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, "Bu ülke; Avrupa'da bir yarı final, final, kupa görmedi. Niye şimdi olmasın. Benim ülkem bir kupayı hak ediyor" dedi..
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan zaferi sonrasında, iddialı açıklamalar yaptı. Önce Hırvatistan maçını değerlendiren tecrübeli hoca, "Her anı güzel bir maç oldu. Biz, 'Maç içinde bu iş biter' diye düşünüyorduk. Penaltı çalıştırmadık ama iş penaltılara kaldı. Biz 1-1'i bulunca rakibimiz çöktü. Geriden gelip yakalamanın moralini yansıttık. Ama umarım Almanya maçında ileride giden biz; kovalayan rakibimiz olur" diye konuştu. Golü yedikten sonra kulübeye döndüğünde herkesin yıkıldığını gördüğünü söyleyen Terim, "Arda'ya topu almasını söyledim. Uzunları ileri çıkardım. Orada önemli kararlar verdik ve mutlu sona ulaştık" dedi.

BİZ DE BİR DEVİZ
Kolay vazgeçmediklerini ve herkes gibi başarıyı istediklerini söyleyen başarılı teknik adam, "Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez yarı finale kaldı. Bu ülkenin önünde ulaşılması gereken çok başarı var. Çünkü iyi şeyleri hak ediyoruz. 70 milyonluk ülke olarak Avrupa Şampiyonası'nda yarı final, final, kupa görmedik. Niye şimdi olmasın? Benim ülkem bir kupa hak ediyor" ifadesini kullandı. Sakatlıklara ve cezalılara artık alıştıklarını ifade eden Terim, "Frankfurt'ta seyircisiz başlayan seriden buralara kadar geldik. Futbolcularımın hepsinin alınlarından öpüyorum. Ben onlarla her zaman hayat felsefemi paylaşıyorum. 'Sırtımız yere gelmeden bitti demeyin' diyorum. Şimdi geriye devler kaldı. Biz de deviz" yorumunu yaptı.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ