kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES'İN ŞARTI GUIZA Fenerbahçe'nin anlaştığı öne sürülen İspanyol teknik adam Aragones'in, gelmek için tek şartının Guiza'nın transferi olduğu öğrenildi.

Dede-Torun geliyor

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe'de yeni teknik patron Luis Aragones... Ancak 70'lik İspanyol teknik adam ile varılan anlaşma ve İspanyol golcü Guiza'nın transferinin açıklanması taraftar tepkisi yüzünden geciktiriliyor..
Zico'nun gönderilmesiyle yeni bir teknik direktör arayışına geçen Fenerbahçe yönetimi, İspanya Milli Takımı'nın 70 yaşındaki antrenörü Luis Aragones'i camiaya duyurmaya hazırlanıyor. Frank Rijkaard ile parasal konularda anlaşamayan, Vanderlei Luxemburgo'dan da son anda vazgeçen sarı-lacivertliler, Aragones isminde karar kıldı. Ancak İspanya Milli Takımı ile EURO2008'de mücadele eden İspanyol teknik adamın yaşı ve daha önce yaptığı ırkçı açıklamalar yönetimi, taraftarlarla karşı karşıya getiriyor.

FBTV KASETLERİ HAZIRLADI
FBTV tarafından tanıtıcı kasetleri bile hazırlanan Aragones'le anlaşmanın bugün açıklanması planlanırken, kombine biletlerin iade edilebileceği endişesi ile bunun da ertelendiği ortaya çıktı. Ancak önümüzdeki hafta sonu yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan sarı-lacivertlilerde teknik direktörün de hafta içinde resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aragones'in açıklanmasıyla birlikte İspanya Ligi gol kralı unvanlı santrfor Dani Guiza'nın transferinin de gerçekleşmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları