kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Defansta sıcak gelişmeler

Juventus, Lugano için teklifini 7 milyon euronun üzerine çıkarmayı planlıyor Satışa sıcak bakmayan F.Bahçe yönetimi, Önder'i de tutmak için harekete geçti..
Emre Belözoğlu'nu alarak bombayı patlatan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da eldeki yıldızlara gelen tekliflerle uğraşıyor. Uzun zamandır Lugano'ya talip olduğu bilinen İtalya'nın Juventus kulübünün, bonservis için 7 milyon euronun üzerine çıkmayı düşündüğü öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın "Satmayacağız" dediği Lugano için rakamın yükselmesi yöneticilerin kafasını karıştırdı. Ancak Lugano'nun yerini doldurmanın da çok zor ve pahalı olacağını düşünen Yıldırım'ın, teklifin kârlı olmasına karşın Uruguaylı yıldızı satmaya halen sıcak bakmadığı bildirildi.

Fenerbahçe, kendisine fazla forma şansı vermeyen Zico yüzünden ayrılmayı kafasına koyan Önder Turacı'yı takımda tutmak için harekete geçti. Daha önce Rus kulübü FK Moskova ile prensipte anlaşan, sonra da Galatasaray'la flört eden Önder'e Fenerbahçe yönetimi haber yolladı. Dün futbolcunun menajeriyle görüşen başkan Aziz Yıldırım, "Zico ile kulübün ilişkisi kalmadı. Önder'in gitmesine gerek yok" dedi. Menajer Doğan Ercan ise, FK Moskova ile yaptıkları 4.5 yıllık sözleşmenin iptal edileceğini söylerken, Almanya'dan Daum'un da Önder'e teklif yaptığını iddia etti.
Haberin fotoğrafları