kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İnancımız tam

FATİH DOĞAN
Portekiz karşısında yürekli olamadıklarını söyleyen Semih, "İsviçre maçı bir final. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. İnancımız tam" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
İnancımız tam
Semih Şentürk, Avrupa Şampiyonası'na iyi şeyler yapmaya geldiklerini belirterek, "Ancak Portekiz maçında hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtamadık. Antrenmanlarda hocamız rakibe ilerde basmamızı istedi. Ancak biz Portekiz'i rahat oynattık. Eğer biz biraz daha yürekli olsaydık, Portekiz'e ilerde bassaydık puan alacağımıza inanıyorduk" dedi. Nihat ile antrenmanlarda hiç birlikte oynamadıklarına da değinen Semih, "Portekiz maçında forvette sıkıntı yaşanınca hocam beni sonradan oyuna aldı. Her zaman görev verilirse elimden geleni yaparım'' diye konuştu.

"FİNAL HAVASINDA BİR MAÇ"
Semih sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maç kazanmamız gereken bir maç. Bizim açımızdan zor bir karşılaşma olacak. Hem ev sahibi bir takım, hem de ilk maçlarını onlar da bizim gibi kaybettiler. Ama Portekiz maçında yaptığımız hataları İsviçre maçında tekrarlamayacağız ve sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum. İsviçre maçının bir final havası içinde geçeceğinin bilincindeyiz. Tüm takımın inancı tam. Kendimize güveniyoruz." l