kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kolot, kendi demeçlerin yayınlanmaması için Demirören'in bazı gazetelerden ricada bulunduğunu iddia etti.

Demirören'le gitmez

FATİH DOĞAN
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, SABAH'a ortalığı sallayacak açıklamalar yaptı: "Yıldırım Demirören başkan olduğu sürece; kulüp bir adım bile ileri gidemez."..
Beşiktaş'ta, Yıldırım Demirören yönetiminde yer alan, ancak daha sonra ters düşüp ayrılan Celal Kolot, zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte Kolot'tan satırbaşları:

* Demirören, camiayı birbirine düşürdü. İyi niyetli eleştirileri bir tehdit olarak algılamaya başladı. İnsanları susturmaya çalışıyor.

* Başta transfer olmak üzere birçok konuda büyük hatalar yapıldı. Bırakın verdiği zararı ödemesini; şu "Drpiç olmadı Gordon'u verelim" skandalının hesabını kim verecek?

* Ben bu borçlanmanın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. "Kulüp borçlansın, elimden alınmasın" anlayışıyla yapıldığına inanıyorum.

* Beşiktaş başkanı, hepimizin başkanıdır. Ama sözleri havada kalıyor. 19 Mayıs'ta İnönü'yü yıkacaktı! Bin düşünüp bir laf etmelidir.

* Ertuğrul Sağlam, "F.Bahçe ile aynı puanı topladık" diyor. Adama derler o zaman; "F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8'e girerken sen 8 yiyordun." Benim bu sene Beşiktaş'tan umudum yok. F.Bahçe yine favori gözüküyor.

* Kısacası Demirören başkan olduğu sürece Beşiktaş, bir adım ileri gidemez.